facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk

Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk

Info

Bar-Brasserie de tuin van Bleiswijk is een plek waar lekker eten,drinken en vooral ambachtelijkheid centraal staat.
Wij voeren een basis Franse keuken met invloeden van buiten af.
Van een vers bakje koffie met huisgemaakt gebak tot een heerlijke lunch of

Adres: kruisweg 25, 2665HA Bleiswijk
Telefoonnummer: +31797853111
Stad: Bleiswijk
Route: kruisweg 25
Postcode: 2665HA



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Bleiswijk, De Tuinen Bleiswijk, Lunchen omgeving Bleiswijk, Kruisweg 25 Bleiswijk, Bleiswijk restaurant aan het water, Pannenkoe Bleiswijk, Binnentuin Bleiswijk, De tuin van Bleiswijk high tea
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bar Jofel Bleiswijk Bar Jofel Bleiswijk 4 km Het eten is echt goed, komen hier al jaren. Helaas de laatste 3x dat wij er waren, wa...
Jofel Jofel 4 km Heerlijk eten. Gezellig terras. Gewoon top
'T Zeeltje 'T Zeeltje 4 km Erg leuk en heerlijke snacks. Aardige mensen daar.
Recensies
Mooie locatie. Veel parkeerplaatsen voor de auto, maar ook voor de fiets. Geweldig mooie tuin. Je kunt rustig zitten en genieten van het rustgevende uitzicht. Het eten is met liefde klaargemaakt, dat proef je! De kruiden worden vers geplukt uit de tuin. En wat een super aardige mensen!
Lekker eten en een goede sfeer. Met familie hier diner gegeten en het was allemaal heerlijk. Als het mooi weer is kan je heel goed buiten zitten maar ook binnen is prima.
Leuke eetgelegenheid waar je je even terug in de tijd waant. Prima bereid eten en vriendelijk,meedenkend personeel.
Aardige bediening en goed eten. Mocht wel iets meer sla bij de hoofdgerechten. Kipsate was erg lekker.
Heerlijke tuin om in te zitten en ook net zo lekker gegeten, ook de goed uitgekozen wijn was heerlijk! De netwerkborrel was leuk om gade te slaan, maar de muziek was wel net iets te hard aanwezig om een goed gesprek te voeren. Wij hebben ons vermaakt!
Sinds 3 maanden nieuwe eigenaars. Vader en zoon. Zeer vriendelijke bediening en goede kwaliteit. Mooi terras aan het water. Zeker een bezoek waard.
Prima restaurant Gezellige sfeer, met goede bediening. Na het eten gezellig naborrelen. voldoende parkeergelegenheid
Heerlijk plekje aan het water. Eigenaren zijn super vriendelijk en heel attent. Onze lunch was heerlijk en goed verzorgd. Echt een aanrader!
Prima voor borrel of lunch. Laatste diner was geen succes. De eigenaar hoort op het terras thuis. Prima omgang met de gasten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid