facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baptisten Gemeente Zuid-West Friesland

Baptisten Gemeente Zuid-West Friesland

Info

Welkom op de facebookpagina van de Baptisten Gemeente Zuid-West Friesland. U kunt hier veel informatie vinden over alle activiteiten die onze gemeente te bieden heeft. Kijk ook op www.baptisten-zuidwesthoek.nl.

Geschiedenis

Op deze facebookpagina vindt u informatie over de diensten en alle andere activiteiten die door de baptistengemeente in Koudum worden georganiseerd. Zie voor meer info op de website van de gemeente www.baptisten-zuidwesthoek.nl.

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in ons kerkgebouw "Het Baken" aan de Nieuweweg in Koudum. Iedere zondag is er een kerkdienst die begint om 10.00 uur. Tijdens de dienst is er oppas voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom bij de zondagschool "His Kids".

Adres: Nieuweweg 29, 8723 CZ Koudum
Stad: Koudum
Route: Nieuweweg 29
Postcode: 8723 CZ



op zoek naar gerelateerd: Kerkdienst Baptisten, Kerkdienst gemist Koudum, Baptisten Workum, Harold ten Cate Koudum, Baptisten makkum, Koudum kerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid