facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baohuis

Baohuis

Info

Heerlijk tentje midden in de wijk Westerpark met terras, cocktails en asian fusion streetfood. En natuurlijk ‘best bao buns’ in town by chef Justin Brown:)



"Tijdelijk vanaf 3december zal baohuis opereren binnen de muren van Bar Karakter op de De Clerqstraat. Online bestellen via onze webshop kan via de website van Baohuis. Of via 1 van onze delivery partners!"
Adres: Van Limburg stirumstraat 115, 1051 BA Amsterdam
Stad: Amsterdam
Route: Van Limburg stirumstraat 115
Postcode: 1051 BA


Recensies
Ziet er super leuk uit! Echt een aanwinst voor de straat!
Spijtig te moeten zeggen, maar het eten afgehaald was teleurstellend slecht. Toen we zaten te wachten oogde de kok geïrriteerd. Hij straalde weinig enthousiasme uit. Het voorspelde niet veel goeds voor de kwaliteit van het eten. Eenmaal thuis - slechts 200m van het restaurant - werd dat helaas bevestigd. De bao broodjes leken totaal niet op de smakelijk uitziende bao's op veel geposte foto's. Verder waren ze matig gevuld met de beloofde ingrediënten. De smaak en textuur was nog erger; slecht bereid en onaangenaam om te eten. Na een hap hebben we ze in de afvalbak gegooid. Was er nog iets wel positief? Jawel, binnen was het sfeervol ingericht en de barman was erg vriendelijk. Maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van het eten. En die moet drastisch verbeterd worden. Hopelijk betrof het een eenmalig slechte dag in de keuken.
Het Boahuis is een enorm gezellig cafe. De heerlijke keuken is open tot 10 uur in de avond. Je hebt er de mogelijkheid om samen met iemand te komen, maar je wordt beslist niet raar aangekeken wanneer je alleen komt. De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk. Het is er kortom, zeer fijn vertoeven voor iedereen die even wil uitrusten, na een lange dag. Lieve Groet, Barbera
Twee weken geleden heerlijk vega gegeten. Verschillende aziatische gerechten. Hebben de keuken een menu laten samenstellen en die hebben ons echt verrast. Lekkere wijntjes en biertjes op de kaart. Absoluut niet duur. Toffe bediening. Echt een aanrader.
Gezellig terras, vriendelijk personeel en een fijne menukaart met kleinere gerechten die je kunt delen als je wilt voor een goede prijs. Drankkaart is groot met o.a. speciaalbieren, cocktails en zelfs bijzondere slush puppies met of zonder alcohol. Zeker een aanwinst voor de buurt!
Ik kwam hier om een hele gefrituurde kip te eten en dat is me gelukt. De muziek was lekker, het eten was lekker. deze moet je wel op tijd reserveren Bijgerechten van zoete aardappel friet en gyōza waren ook lekker. Personeel was vriendelijk! Ik kom hier graag terug.
Wij hebben geluncht met en Bao gevuld met pulled duck en een met aubergine, plus de gestoomde garnalen dumpling. Heerlijk, vers en smaakte naar meer. We komen zeker terug en fijn dat er relatief veel vega/vegan opties zijn op de kaart. Interieur voelde aan alsof ik weer in Thailand was :
Wij ervaren teveeeel overlast! Dat het weekend is wil niet zeggen dat we allemaal het geschreeuw moeten aanhoren de hele avond. Er wonen gewoon gezinnen in de buurt met kinderen. Mijn zoontje word er elke meer wakker door. Ik wil hier geen officiële melding van maken maar dit is elke keer hetzelfde verhaal! Er hangen leuke stickers met hou rekening met de buren maar er word helemaal geen rekening gehouden! Dus doe hier wat aan!
Lekkere gerechten voor een lange avond tafelen of een snelle bite. In het weekend tot laat borrelen met goede cocktails, lekkere muziek en soms ook karaoke. Ik kom snel weer een keer terug!
Aziatische, kleine, gerechten rijk van smaak. Kleurrijk design, in modern Japanse stijl. Bao's ook wel boabaps zijn de kern van de kaart, daaromheen vlees en vis en enkele vegan opties. Royale cocktailkaart. Voor 18 euro had ik yakitori van zeer malse rijk gemarineerde kippenvlees, een klein gevarieerd groentegerecht met een tempoera eggplant, en een lagunitas IPA. Concept en uitvoering zijn een aanwinst voor de stad.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Baohuis. Van Limburg stirumstraat 115 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Baohuis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Baohuis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Baohuis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid