facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bankstyle

Bankstyle

Info

Bankstyle verkoopt bankstellen in landelijke stijl. Voordelige banken op maat direct uit de fabriek.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een landelijk bankstel?
Dan bent u bij Bankstyle op het juiste adres. Bankstyle staat namelijk bekend om zijn landelijke banken van topkwaliteit. De banken in ons assortiment kunnen geheel op maat en naar smaak worden aangepast. U heeft de keus uit meer dan 900 kleuren stoffen en uit 5 verschillende vullingen. Daarnaast kunnen de banken geheel op maat en zelfs als hoekbank worden gemaakt.

Producten

Bankstellen | Hoekbanken | Oorfauteuils | Loveseats | Longchairs | Hockers | Eetkamerstoelen

Adres: Havenstraat 46 (Alleen op afspraak !! ), 1271 AG Huizen
Telefoonnummer: 035 - 751 3098
ln.elytsknab@ofni
Stad: Huizen
Route: Havenstraat 46 (Alleen op afspraak !! )
Postcode: 1271 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: bankstyle review, bankstyle contact, bankstyle klachten, bankstyle eetkamerstoelen, bankstyle openingstijden, landelijke bank leer, bankstyle eettafel, landelijke bank met knopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CONTAINER-VERKOOP.NL CONTAINER-VERKOOP.NL 294 meter Mooie ruime zaak met heel veel spullen die slim op een route zijn weergegeven. Vriend...
De Koektrommel Landelijke Stijl De Koektrommel Landelijke Stijl 384 meter Super toffe woon-winkel. Persoonlijk en vriendelijk personeel. Dé plek voor stoer-lan...
De Boedelwagen De Boedelwagen 497 meter We kwamen bij toeval de winkel in. Geen meubels nodig, maar we keken onze ogen uit! A...
Recensies
6 jaar geleden een bank gekocht, vandaag de dag nog steeds super blij mee! De stof is nog steeds mooi en de bank zakt ook niet in. Ook mega blij met de goede service van deze zaak, bij het verschuiven van de bank brak er een klein schroefje af door het klik systeem je kan de bank uit elkaar klikken erg handig hiervoor even gebelt of ze dit konden maken, was geen probleem er werd kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd! Kortom nog steeds erg blij en onze volgende bank kopen we zeker weer hier.
Afgelopen week is mijn bank afgeleverd, ze hebben hun woorden waargemaakt. Wat is dit een mooie bank geworden. Ben er super blij mee. Snelle levering en van top kwaliteit en precies zoals afgesproken. Je wordt vriendelijk geholpen in de winkel en ze nemen alle tijd voor je zonder te pushen dat ze je iets willen verkopen. Ga hier nog jaren van genieten.
Als je op zoek bent naar een meubel dat echt bij al je wensen past, is Bankstyle de perfecte winkel. We werden heel vriendelijk geholpen door de verkopers, die onze ideeen moeiteloos wisten te vertalen naar een concreet ontwerp. Met hun inzicht en ervaring kwamen we tot een stijlvolle hoekbank op maat, met een los te koppelen hocker. Niet zomaar een bank uit een showroom dus, maar echt afgestemd op onze eigen wensen en mogelijkheden. Bovendien milieubewust, omdat de bank op bestelling wordt gemaakt en er zo geen onnodige voorraad geproduceerd wordt. Onze nieuwe bank is van topkwaliteit, met een duurzame, zacht lederen bekleding, die zichtbaar met oog voor detail gemaakt is door mensen die werkelijk hun vak verstaan. Fantastisch!
Lux comfort top kwaliteit!! Beste bank ooit en helemaal op mijn maat gemaakt en zeer goede service
Fantastische zaak met mooie collectie. Vakmanschap op alle gebieden. Top informatie, communicatie en alle afspraken worden vanzelfsprekend, conform afspraak, nagekomen. Waar vind je dat nog! Absolute aanrader en een extra compliment aan verkoper Arnout Eggen! Wij komen hier zeker terug.
Via een vriendin bij Bankstyle terecht gekomen, en daar onze bank en bijpassende vloerkleed besteld. Het eerste gevoel was goed, de bank die daar stond was ook gelijk van Mooi! En ook het gesprek met Ben en alle uitleg die we kregen gaf ons de doorslag om niet verder te zoeken! Wij tellen de weken af.
Onze gehele inboedel besteld. Van begin tot eind perfect geholpen. Levering wat uitstellen omdat de woning nog niet klaar was, was ook geen probleem. Zeer tevreden over de gang van zaken, de klantenservice en de kwaliteit van de spullen! Kwaliteit tegen een goede prijs!
wat een service levert dit bedrijf, echt fantastisch. Van te voren veel hulp bij het uitzoeken van de juiste meubels en na als extra service onze zittingen van de eetkamerstoelen laten verstevigen. Top bedrijf, aanrader voor een ieder!
Wat zijn wij fijn geholpen! Al lange tijd waren op zoek naar een nieuwe inrichting. Hier kwam alles bijelkaar! Een mooie eethoek, vloer en een heerlijk bankstel. We kregen goed advies. Doordat ze goed luisterden en meedachten is de ruimte optimaal benut, maatwerk. Een aanrader!
Zeer mooie winkel met aparte banken tafels e.d. Zeer de moeite waard om eens te kijken! Heb er zelf een 2e hands tafel van de eigenaar gekocht en deze zelf gerestyld! Is super mooi geworden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid