facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Banketbakkerij De Wijn

Banketbakkerij De Wijn

Info

Specialist in het vervaardigen van (h)eerlijke banketproducten op ambachtelijke wijze.



"Banketbakkerij de Wijn is gespecialiseerd in het maken van overheerlijk Banket. Ook leveren wij brood."
Adres: Stationsstraat 7, 1541 LE Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 075-6281424
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Stationsstraat 7
Postcode: 1541 LE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Banketbakker Zaanstad, Banketbakkerij De Wijn reviews, Landsaat gebak, Landsaat Zaandam, Zaanse Bakkertje, De Wijn facebook, Banketbakker Heiloo, De of het wijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bente's Bakery Bente's Bakery 81 meter Huisgemaakte lekkernijen: vers, puur, gezond en met liefde bereid. Een echt geniet mo...
Recensies
Onlangs weer mijn jaarlijks verplichte bezoekje afgelegd. Trakteren op het werk wegens verjaardag. De banket producten zijn in orde, zij het super zoet maar de bediening is elk jaar weer chagrijnig. Of je lastig bent als je je gebakjes bestelt. In de ochtend zijn veel gebakjes niet leverbaar. Bovendien is alles buitensporig duur.
Gisteren een mindere review geplaatst, deze heb ik verwijderd. Eigenaar heeft contact gezocht, uitgelegd en alles weer ok :- De kwaliteit van de patisserie stond niet ter discussie: die is meer dan uitstekend zoals altijd.
Vandaag gebak besteld voor mijn huwelijksdag. Online, systeem vraagt welke dag en stelt zelf een tijd voor. Word ik gebeld dat de bezorger al naar huis is en of het morgen bezorgd kan worden. Nee natuurlijk niet, kan mijn feestje toch niet zomaar verplaatsen !! Wat een inlevingsvermogen.....jammer hoor, kom hier nooit meer.
Vandaag voor het eerst 10 gebakjes besteld bij De Wijn. De goede reputatie was wel al bekend, maar nooit zelf geproefd. En het mooie was dat het ook nog gratis werd thuisbezorgt! Boven 25,-.Op de afgesproken tijd. En we werden zeker niet teleurgesteld! Ik heb nog niet eerder zulk lekker gebak geproefd. Van alle banketbakkers in de Zaanstreek staat deze voor ons bovenaan! Zelfs onze Brabantse gasten vonden het heerlijk! Voor ons nr. 1
Echt niet normaal wat een fijne bakker en de rest lekkere salade geweldig alles is lekker
De beste banketbakkerij ter wereld. De heerlijkste gebakjes en koekjes, bonbons en croissantjes. Alles vers gemaakt. Tentoongesteld in een fraai winkeltje met vriendelijk personeel en hele schappelijke prijzen. Hier moet je dus wezen.
Deze bakker niet kunnen beoordelen omdat een voucher waar ze aan mee doen niet accepteren omdat deze tegenwoordig op papier is en ze hun eigen proces niet hebben aangepast om dit te kunnen verwerken. Ging dus met lege handen naar huis. Ik bleek niet de eerste dus er was ook tijd om een wijziging bij de verstrekker van de vouchers na te vragen en hierop in te spelen.
Ik bestel regelmatig gebak en saucijzenbroodjes voor ons hele bedrijf en wij zijn zéér tevreden over de kwaliteit en service. Vooral de saucijzenbroodjes-speciaal kaas volgens vernieuwde methode zijn geweldig!
Leuke aanbiedingen, af en toe leuke prijsacties. Spaaractie met de bonnen komt bij ons goed van pas. We kunnen vaak het personeel de vrijdag verwennen met een extraatje van de buren! Goede kwaliteit chocola. Ideeën zijn ook altijd welkom en er wordt hierin met je meegedacht. Winkel staat altijd vol met toeristen, maar ik mag vaak voor! :
Normaal onze favoriete Bakker. Zaterdag 7 gebakjes gekocht, waren heerlijk, en zelf chocolaatjes gesorteerd en een verpakking Zwitsers. Normaal zijn ze die heerlijk knapperig en nu waren ze dat niet. Toen ik ze proefde dacht ik deze zijn niet vers. Ben gaan kijken of er een datum op stond, deze bleek op de onderkant te staan. Blijkt dat de inpakdatum 22-07 was. En we aten ze 31-07. Hebben ze 29-07 gekocht maar we hadden 2 dagen gebak dus maandag pas de verpakking geopend. Jammer voortaan moet ik eerst op de datum kijken want die 6 Zwitsers zijn wel €7,50 en ik wil ze graag vers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid