facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bankenloods

Bankenloods
Adres: Willem Beukelszstraat 6C, Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31643846108
Stad: Oud-Beijerland
Route: Willem Beukelszstraat 6C



op zoek naar gerelateerd: Bankenloods platani, Banken bedden outlet Spijkenisse, Banken direct leverbaar, Bank kopen Lelystad, IKEA banken, Bank kopen Sale, Opheffingsuitverkoop banken, Loungebank direct leverbaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RobuustLiving RobuustLiving 538 meter Snelle levering, heel mooi en goede uitleg erbij hoe en wat qua netjes houden : echt ...
Recensies
2,5 jaar geleden een bank gekocht en nu al volledig door gezakte kussens Meerder malen naar de winkel geweest en elke keer de mededeling dat we nieuwe kussens zouden krijgen maar ineens een mail dat de leverancier failliet is en daarna niet meer reageren op mails . Koop hier geen bank alsjeblieft , slechte kwaliteit en slechte service .
Wat een leuke verkoopster. Goed geholpen en een super leuke bank gekocht. De bank inmiddels geleverd. Maar er is wat mis met de bank. Email gestuurd, 100x gebeld, berichtjes achtergelaten, maar je krijgt nooit reactie terug. Heeeeeel slecht. Vriendelijk tot de aankoop rond is, daarna niet meer. Volgende week maar eens naar de winkel, omdat ze anders niet te bereiken zijn.
Prettige zaak met persoonlijke service. Niet erg groot in oppervlakte en aanbod, maar wel met genoeg mogelijkheden en een degelijke collectie. Ook hangt er geen "designer" prijskaartje aan de banken. Stofsoorten voelen stevig aan. Aanrader! Update 2019: Bank inmiddels geleverd, maar met de verkeerde kleur stof en de verkeerde kleur poten. Kleurverschil is heel groot lichtgrijs tegenover antraciet dus het is geen optie om hem te houden. Nieuwe bank is in fabricage en wordt binnenkort geleverd, de verkeerde bank mag blijven staan tot de nieuwe geleverd wordt. De bank ziet en voelt als kwaliteit en zit erg lekker. Communicatie verloopt wel regelmatig erg stroef. Een mailsysteem zou dit voor het grootste gedeelte oplossen. Er is vaak lang onduidelijkheid en er wordt zelden bericht gegeven binnen de beloofde termijn. Dit was vooral bij de originele bestelling het geval, maar het is nog steeds niet verbeterd tot een punt waarop ik het als klant als goed zou beoordelen.
Vlak na de kerst bij de bankenloods Oud Beijerland naar binnen gestapt omdat we opzoek waren naar een velvet hoekbank. Door de verkoopster werden we keurig te woord gestaan. Er was keuze genoeg. Op de bank die we voor ogen hadden zat een levertijd van 8 weken. We hebben de bank besteld en een aanbetaling gedaan. Na 8 weken zelf gaan bellen of er een levertijd bekend was. De verkoopster ging na a.d.h.v. onze naam of bij de volgende levering onze bank zat. Dit was het geval. Ze zou mij bellen op de dag dat de bank bij hun vestiging was aangekomen. Dat deed ze ook en aangezien onze bank bij ons geleverd moest worden kon ze gelijk een datum van levering afspreken. Op de dag van levering kon ik ‘s morgens om 8 uur naar de transporteur bellen om te vragen hoe laat deze bij mij zou zijn. Nog voor 8 uur werd er aan de deur gebeld en stond de bank al op de stoep. De bank zat keurig verpakt in karton en folie. De bank werd neergezet op de plaatst en de vervoerder nam het afval mee. Ik kon met de pin het restant betalen. Er werd vermeld dat als ik binnen 2 weken een beschadiging zou ontdekken ik contact op moest nemen met de vestiging. Super netjes geregeld allemaal! Helemaal blij met onze heerlijk zittende en mooie bank! Alleen ontdekte we nog dezelfde dag dat de leuning van de bank kraakte. We dachten eerst dat dit het pootje onder de bank was. Een irritant geluid als je gaat zitten. Na inspectie hoorde we dat het binnenin de leuning zat. Contact opgenomen met de bankenloods. De verkoopster zus van de eigenaar zou het doorgeven en er zou dan telefonische een afspraak gemaakt worden dat iemand bij ons thuis zou komen om het te verhelpen. Tot op heden is de afspraak nog niet gemaakt. Ik ga er wel vanuit dat dit netjes opgelost gaat worden. Ik hou jullie op de hoogte! Als het probleem netjes is opgelost krijgt de bankenloods oud Beijerland er van ons een ster bij.
Wij hebben een erg leuke bank gevonden en werden vriendelijk behandeld. Een leuk praatje gemaakt en getekend voor de bank. Helaas zat er wat vertraging in de levering, wat niet heel gek was i.v.m. kerst, dus de bank zou in het nieuwe jaar komen. Toen de bank werd bezorgd kwamen we er al snel achter dat de bank de verkeerde kleur had. Dit hebben wij aangegeven en het bleek een fabrieksfout te zijn. Helaas werden wij niet goed op de hoogte gehouden en hebben we een aantal keer zelf gebeld om te vragen naar de stand van zaken. Nu iets meer dan 5 maanden later is de bank er met wéér de verkeerde kleur poten. Ik was er wel een beetje klaar mee en heb direct een bericht gestuurd. Het gesprek verliep helaas niet heel soepel, maar uiteindelijk zijn we samen tot een oplossing gekomen. Qua service vind ik het lastig om positief te spreken, maar de bank is heel mooi en van goede kwaliteit. Ik zou dit bedrijf dus wel aanraden voor het kopen van een bank.
Wij hebben onze bank nu pas 4 maanden en deze is al helemaal doorgezakt.. dit lijkt me voor het geld wat wij er voor betaald hebben niet de bedoeling. Mails worden doorgezet maar inmiddels wachten wij al 2 weken op reactie.
Uw bedoeld de nieuwe kring loop winkel die de 23 oppen gaat in oudbijjerland
Goede ontvangst gehad en uitgebreid de tijd gehad van de verkoopster. Mooie banken. Net besteld
Fijne winkel! Je kunt rustig rond kijken en als je vragen hebt word je vriendelijk geholpen.
Even binnen gelopen en rondgekeken. Aanbod is groot. Maar niks voor mijn gading ertussen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid