facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bangkok

Bangkok
Adres: Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 17, 1251 KE Laren, Nederland
Telefoonnummer: 035 538 4177
Staat: Noord-Holland
District: Laren
Stad: Laren
Route: Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat
Huisnummer: 17
Postcode: 1251 KE


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:30–21:30
donderdag: 16:30–21:30
vrijdag: 16:30–21:30
zaterdag: 16:30–21:30
zondag: 16:30–21:30

Recensies
Restaurant Bangkok Laren laat veel te wensen over. Tijdens mijn bezoek vond ik een haar in mijn eten, wat op zichzelf al weerzinwekkend genoeg is. Toen ik het gerecht terugstuurde naar de keuken, kwam het terug met een stukje wimperextension erop niemand in onze groep had wimperextensions - een absoluut onaanvaardbaar niveau van hygiëne. De reactie van het personeel was nog erger; in plaats van verontschuldigingen aan te bieden, werd ik afgescheept met een belachelijke verklaring over de wind die de extensions op mijn bord zou hebben geblazen. Ik ben niet gek. Dit gebrek aan professioneel gedrag en klantenservice is ronduit schandalig. Het is duidelijk waarom dit restaurant zo'n slechte reputatie heeft. Ik zal hier nooit meer terugkomen.
Ik snap nu waarom de reviews zo slecht zijn, wat is er met jullie vriendelijke personeel gebeurd. wij hadden gereserveerd voor 4 volwassenen en ik had aangegeven dat er 2 kleine kindjes mee zouden komen, een baby en een kindje van 2, ik werd vandaag gebeld en toen werd er gezegd dat wij niet konden komen omdat mijn kinderen mee tellen als personen en zij geen mensen aannemen van 6 mijn baby zou gewoon in de kinderwagen zitten en mijn dochter in een kinderstoel wij waren dus met 4 volwassenen. Het werd ook met een niet vriendelijke manier verteld. Ik gaf aan dat ik dit echt apart vind omdat mijn kinderen niet gaan mee eten en ze nog zo klein zijn. Zo jammer dat jullie zo achteruit zijn gegaan en zo met klanten om gaan. Blijkbaar willen jullie geen geld verdienen en doen jullie liever arrogant en agressief tegen jullie gasten. Ik zal hier zeker ook niet meer eten of bestellen , wat wij regelmatig deden. Mijn advies naar jullie, vriendelijker zijn en ander personeel nemen.
1 ster voor zowel de service als het eten.nIk weet niet waar ik mee moet beginnen.nKort en krachtig:n•slechte hygiënen•vies etenn•klant onvriendelijkn•je zit op elkaars lip.nnUitgebreid:nAls drankje besteld ginger ale, het is te merken dat hier flessen drinken worden gebruikt. Geen prik, een hele vieze slappe ginger ale.nnEerder in filleaal Amsterdam een gerecht gegeten, aan de ober een afbeelding laten zien van die wees het aan op het menu, toen het eten aan kwam kwam het niet eens in de buurt van getoonde afbeelding behalve als een peuter het gemaakt heeft. Mevrouw kwam uitgebreid aan tafel in discussie gaan over dat het zo gemaakt hoort te worden. Het hele punt is niet hoe het gemaakt HOORT te worden en of het recept is aangepast daar ga ik namenlijk niet overnMaar dat ik om een specifiek gerecht vroeg en wat anders heb gekregen zonder ingelicht te worden over aanpassingen aan het recept.nnEn ze zo moeilijk doen om het weer mee terug de keuken in te nemen.nEtens lust verdween meteen van deze eindeloze discussie.nnKlantvriendelijkheid is ver te zoeken.nIk ben er vergeten aan toe te voegen dat de wachttijd ruim 50 minuten was vanaf het moment dat er is besteld.
Zaak ziet er mooi uit en het eten is lekker. Echter zitten gasten naast je met vol geluid aan filmpjes te kijken en te bellen waardoor het enorm ongemakkelijk en ongezellig is hier te dineren. Hierdoor zijn wij onvrijwillig eerder vertrokken en wilden we het eten, waar we nauwelijks van hadden gegeten, mee naar huis nemen. Echter had de keuken deze door interne miscommunicatie weggegooid en werden we in geen enkele manier gecompenseerd. Bij thuiskomst telefonisch nog contact gezocht en mijn contactgegevens achtergelaten waarop ze het intern zouden bespreken maar nooit meer iets hebben laten weten.
Het eten is overpriced en de porties redelijk klein. We hadden voor gerecht en hoofdgerechten besteld maar het hoofdgerecht kwam al terwijl we net pas het voorgerecht hadden gehad. Daarna werd deze meegenomen op ons verzoek en wss warm gehouden onder een lamp want dat zag je aan de curry. Voor een vissaus met peper wordt 3 euro in rekening gebracht . Het eten was lekker maar niet meer wat het was. Jammer...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid