facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bandoo Underwear

Bandoo Underwear

Info

Bestel de meest comfortabele bamboe onderkleding in onze webshop. Boxers, shirts en méér! Onze producten zijn zijdezacht, hebben een fijne pasvorm en zijn van de beste kwaliteit!



"Bandoo Underwear is een premium ondergoedlijn bestaande uit boxershorts, t-shirts en sokken. Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardige bamboe viscose.Comfortabel en ontworpen om voldoende ondersteuning te bieden, maar ook nog eens verkoelend, ademend en antibacterieel."
Adres:
Telefoonnummer: +31621673459
Stad: Weesp


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ze hadden 1 onderbroek te weinig opgestuurd, had er 6 besteld en maar 5 geleverd. Na contact met Bandoo werd er gelijk een nieuwe opgestuurd met een extra onderbroek erbij voor het ongemak. Top service! En de onderbroeken zitten ook prima!
Snelle levering. Mooie kwaliteit en mijn man vindt ze heerlijk zitten. De pijpjes kruipen niet omhoog en dat vindt hij heel prettig zeker onder zijn werkkleding.
Dit noem ik nou eens fijne underwear. Zit heel comfortabel en dus ik voel dat de kwaliteit amazing is + de kleurenopties zijn ook heel tof!!
Hele goede kwaliteit onderbroeken en ze zitten heerlijk. Echt een aanrader
Mijn man is tevreden met zijn shorts. Wordt geleverd in een leuke verpakking! Enig minpunt was de koerier die het pakketje bij de buren afgeeft zonder aan te bellen, maar dan kon Bandoo niks aan doen.
Slechte kwaliteit, echt een dure miskoop!! Bij openmaken denk je mooie boxters, ziet er goed uit. Na 2x dragen en wassen zijn het vodden! Elastiek laat los van de boxer, gaten in de stof en de stof rult/korrelt. Niet is wasdroger geweest, en toch ditvresultaat. Erover gemaild, dan is de reactie: deze klacht herkennen wij niet. Tip: koop hier niet!
fijne onderbroeken, wil geen andere meer.
de eerste aankoop verliep wat chaotisch,afwachten naar de 2e
Geweldige onderbroeken. Zitten als gegoten. In mijn la ligt voortaan alleen maar Bandoo underwear :D!
Top service en ze zitten super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid