facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bandentopper

Adres: 1 A. Plesman laan, 9615 TJ Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31598392424
Stad: Kolham
Route: 1 A. Plesman laan
Postcode: 9615 TJ



op zoek naar gerelateerd: Autobanden, Autobandenkopen, Autobanden Nederland, Regenbanden auto, Velgen veendam
Recensies
Wij waren bij deze winkel om te kijken naar nieuwe velgen en nieuwe all season banden voor een Citroen Aircross, niet alles in de winkel past zomaar op je auto dus lieten ze ons ook velgen zien op de computer moeilijk om zo ter plekke even een keuze te maken. Dus afgesproken dat we thuis velgen zouden uitzoeken online en dat we de keuze naar hun sturen en dat zij er een mooie set prijs van maken. Dat is gelukt en binnen een week zat het nieuwe set op de auto, top! Hele vriendelijke mensen daar en erg behulpzaam, fijne ervaring dus!
Vandaag lichtmetalen velgen onder onze caravan laten monteren bij de Bandentopper wij zijn zeer tevreden en staat super mooi! Bedankt Frank en Hans voor de top service.
Na al de jaren dat ik mijn banden bij jullie koop wil eens een keer een review plaatsen en jullie bedanken voor de goede zorg en altijd meedenken in oplossing. Kan niet komt in jullie bedrijf niet voor.
Super Bandenzaak, eigenaren zijn gewoon top, super vriendelijk en koffie staat ook altijd klaar. Kom er al jaren
Snelle service voor het leveren en monteren op de velg van onze nieuwe caravan banden en hele vriendelijke mannen achter de balie! Aanrader!
Mooi op afspraak en binnen half uur weer op pad met stalen ventielen.
Goeie service auto rijdt een stuk beter op nieuwe banden geen getril meer aan het stuur prijs was prima. Ze attenderen me erop dat de remblokken en schijven aan de dunne kant waren mooi dat ze het doorgaven. Al met al goeie zaak
Goede banden voor een topprijs. Ze zaten er erg snel onder. Mijn complimenten.
De beste bandenboer in de wijde omgeving. Vriendelijk, vakbekwame mensen. Betaalbare prijzen.
Vier mooie Hankook banden lagen er binnen 45 minuten op. Rijdt weer als een zonnetje. Aardig personeel en prima wachtruimte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid