facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bandenservice Zenik

Bandenservice Zenik

Info

'Bandenservice Zenik' is een vakkundig, gediplomeerd, professioneel en zeer flexibel bedrijf welke op uw locatie diverse reparaties en onderhoud uitvoert.

Geschiedenis

'Bandenservice Zenik' is een klein mobiel bedrijf welke op locatie uw, eventueel zelf aangekochte, banden kan vervangen en balanceren.

Ook hebben wij een accu service, banden reparatie, rem service en pech hulp voor onderweg.
Voor kleine reparaties kunt u ook bij ons terecht.

'Bandenservice Zenik' werkt niet met de gangbare open en sluitingstijden zoals u dit misschien bij andere garages gewend bent.
U kunt bij ons ook gewoon 's avonds en in de weekenden terecht.

Juist op die momenten dat u gewoon even geen tijd hebt, niet van uw locatie weg kunt of gewoon even snel hulp nodig hebt, komt 'Bandenservice Zenik' naar u toe.

'Bandenservice Zenik' werkt uitsluitend met professionaliteit en goede apparatuur zodat uw eigendom altijd in goede handen is.

Voor informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen met John.

Telefoon: 06-22548870

Adres: Nederland, Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0622548870
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: Nederland


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Den Oudsten Garage Den Oudsten 890 meter Prima service & advies. Aanrader, ook voor je high-end supercar/ old timer.
Recensies
John is erg brutaal en niet professioneel aan het werk laat klanten uit vindt dat die altijd gelijk heeft zeer slecht persoon en niet van afspraken kan zomaar de afspraak annuleren
Zeer slechte kwaliteit en komt afspraken niet na velgen beschadigd amateur werk nooit meer hier
deze man is niet van afspraken niet professioneel en leverd banden en velgen met schade nooit meer hierService: Banden
Top service. Hij komt met zijn vrachtautotje, z'n hond 'schatje', en heeft enkel een stopcontact nodig om te kunnen beginnen. Ik heb rondom 20" banden laten vervangen die jezelf ergens anders kan bestellen en laten balanceren. Dit duurde even, maar wat maakt het uit, je bent thuis en het gebeurt nu met meer aandacht dan anders.. Ik kreeg zelfs nog de opmerking dat ik de remmen voor moest na laten kijken, die waren aan vervanging toe. Later die dag met de auto nog een rondje gereden, en hij rijd beter dan dat ie ervoor heeft gereden. Bedankt en tot de volgende keer.
Heeft mij slecht geholpen en heft de banden vies geleverd en de banden zijn slecht gebalanceerdService: Banden
Zeer slechte kwaliteit van service en behandeld erg slecht komt afspraken niet naService: Banden
Top service vriendelijk en duidelijke afspraken zeker een aanrader Bedankt voor de goeie service
Banden niet gebalanceerd ventiel niet veranderd schade op velgServices: Banden
Zojuist mijn banden laten vervangen en ben heel tevreden met de service van meneer Zenik! De site is vrij duidelijk en vind het ook erg prettig dat de prijzen op de site staan. Dinsdag de banden besteld, donderdag belde meneer Zenik op dat de banden binnen waren en hij kon zelfs vrijdag al komen, maar zaterdag was ook helemaal prima. Hij gaf aan dat het vervangen van 4 banden ongeveer 1 a 1,5 uur zou duren, maar hij was al binnen 3 kwartier klaar! Meneer Zenik is een erg vriendelijke en duidelijke man en, voor zover ik weet, biedt hij ook de goedkoopste bandenservice aan rondom Utrecht. Voor toekomstige klanten is het wel goed om te weten dat het handig is als er een stopcontact beschikbaar is. Bandenservice Zenik is zeker een aanrader voor mensen die een goedkope, vriendelijke en handige service zoeken voor hun auto!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid