facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bandenservice Numansdorp

Bandenservice Numansdorp

Info

Edisonstraat 9 0186-652500 www.bandenservicenumansdorp.nl



"Bandenservice Numansdorp is sinds jaar en dag een begrip in de Hoeksche Waard en omstreken.Dankzij onze kennis en ervaring in de markt en een breed aanbod van banden en velgen voor personenwagens, vrachtwagens en bijna alles wat daar tussen valt kunnen wij u optimaal van dienst zijn.Graag tot ziens aan de Edisonstraat in Numansdorp!Bandenservice Numansdorp"
Adres: Edisonstraat 9, 3281NC Numansdorp
Telefoonnummer: 0186-652500
Stad: Numansdorp
Route: Edisonstraat 9
Postcode: 3281NC


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 17:00
Zaterdag: 08:15 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Motorbanden Numansdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bandenbestellen.nl Bandenbestellen.nl 316 meter Zeer slecht met het terug betalen van je geld als je bestellingen niet door gaat omda...
Motoria SN B.V. Motoria SN B.V. 322 meter Groothandel in banden en onderdelen voor motor, scooter en ATV.
Avon Nederland Avon Nederland 322 meter
T-Tyre autobanden T-Tyre autobanden 322 meter TTI is een professionele autobanden groothandel. Dit is de nieuwe opslag hal 5.
Tecnica autobanden Tecnica autobanden 322 meter
Toledo autobanden Toledo autobanden 322 meter
Torque autobanden Torque autobanden 322 meter
velgenreparatie.nl velgenreparatie.nl 369 meter Onze Alpina Softline platte kant er uit nieuwe band er op in 2 dagen snel en perfect ...
Kruijthof Bandenservice Kruijthof Bandenservice 372 meter Vorige week mijn auto uit laten lijnen bij De Sprint in Ridderkerk. Hierna spoorde de...
Recensies
Mijn zoon was te laat met APK-aanvragen, maar mocht er in de planning tussendoor. Ondanks dat er toch wat puntjes waren, was de auto weer op tijd hersteld en gekeurd. En ook nog eens zonder extra kosten de verweerde voor- en achterbumper netjes gemaakt, zodat het C1’-tje niet alleen weer veilig maar ook toonbaar de weg op kan. Top gewoon!!
Mijn vriend had een lekke band en hij kwam net iets voor sluitingstijd aan en hij werd toch nog geholpen nou dat noem ik echt klantenservice. We zijn zo te vrede dat we nu allebei daar klant geworden zijn, we hebben onze zomerbanden daar ook opgeslagen. De eigenaar en de mannen die er werken zijn zeer sympathiek.
Voor mij hét adres voor autobanden en goede service . Gemakkelijk te plannen afspraak via de website . Ook zonder afspraak wordt er tijd gemaakt om je te woord te staan en een helpende hand te bieden . Een goede kop koffie en diverse tijdschriften , maken het wachten aangenaam .
Prima ontvangst goeie service een echte aanrader
Hier wordt snel gewerkt. Bestelling snel binnen, afspraak snel, de banden monteren ook snel. Daarna nog goede adviezen. Dus TOP.
Kundig en snel.....onderweg vanuit Frankrijk, liep één band langzaam leeg, hadden de band niet op voorraad, de volgende morgen vroeg wel. Vriendelijk personeel, schone zaak en prijs is ok! Geen snelle jongens met geen interesse voor de klant maar behulpzame medewerkers. Het voordeel als de eigenaar meehelpt in de zaak....
Uitstekende service en goed advies
Prima bedrijf, komt afspraken goed en. Ze hebben mijn camper voorzien van 6 nieuwe banden van goede kwaliteit en prima prijs.
Prima geholpen door Peter en zijn team voor 4 nieuwe banden voor mijn Vivaro, eerlijke prijzen en geen haastwerk. Graag tot een volgende keer!
TOP ervaring. Alle afspraken nagekomen. Zeer goede service. Zeer gedreven monteur met veel ervaring die het werk uitvoert.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid