facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bandenservice Flakkee

Info

Bandenservice Flakkee is een onafhankelijke (truck) banden- en wielen specialist voor de zakelijk transport/logistieke markt & particulier.

Ook Onderhoud



"Ben je op zoek naar kwaliteit-, budget- of huismerkbanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.Tevens kun je bij ons terecht voor APK en auto onderhoud. Plan direct online een afspraak in!"
Adres: Van der Waalweg 12, 3241 ME Middelharnis
Telefoonnummer: 0187497575
Stad: Middelharnis
Route: Van der Waalweg 12
Postcode: 3241 ME


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Profile leenauto, Autobanden Oude-Tonge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bluekens VOLVO Truck en Bus BV Bluekens VOLVO Truck en Bus BV 665 meter Kan niet bestaat niet en dat motto komen ze ook na! Super service en goed ervaren per...
V.O.F. Garage Delta V.O.F. Garage Delta 1 km Hele goede service. Als er iets is kan ik vrijwel meteen terecht. Goede prijs.
Autoservice de Bruin Autoservice de Bruin 1 km Mooi bedrijf erg vriendelijk
Recensies
Fijn bedrijf, apk kost daar nog 25 euro.
Prima zaak , komen afspraken na en prijs is ook goed. Prijs zoals afgesproken, vriendelijk geholpen . Geven duidelijke uitleg
Hartstikke snel geholpen bij spoed klusje ! Prima Service, echt een aanrader !
Altijd al jaren een top adres hier word je niet onnodig op onkosten gejaagd HET adres voor banden Èn apkServices: Banden
Erg duur accu werd aangeboden voor 280 en op internet 140
Wees op uw hoede. Als je banden wilt vervangen en deze niet via de website besteld wordt je aan de kassa onaangenaam verrast. Je betaald zomaar 15% meer. Voor de APK wordt je gebeld door een aardige monteur die zegt dat de ruitenwissers vervangen moeten worden en er nog wat kleine dingetjes hersteld moeten worden. Ruitenwissers voor een Renault Twingo kosten standaard niet meer dan 20 euro. Bij de kassa mag je 52 euro betalen. De overige kleine dingetjes kosten al gauw 300 euro extra, wat vooraf niet wordt verteld. Al met al een verwacht je 280 euro aan banden en apk kwijt te zijn en moet je ineens 620 euro aftikken. 350 euro extra. Hierover valt niet te praten en gewoon betalen. Dit is eens maar nooit meer.
Beetje raar dat als je voor een APK komt, alles in orde is. Je de auto op komt halen en ze ineens geld in rekening brengen voor nieuwe ruitenwissers die ze maar gewoon even vervangen hebben zonder overleg en de oude nog lang niet op waren!
Snel geholpen, dezelfde dag een nieuwe band terwijl deze niet op voorraad was. Vriendelijke mensen.
Top zaak, niet alleen voor banden en regulier onderhoud maar ook voor uitlaten, schroefsets, en vering. Al jaren plaatsen ze onze BMW performance producten.
Fijne zaak. Goede service . Na al die jaren nog niets veranderd, nog altijd een fijne zaak met prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid