facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bandenplein.NL

Info

http://Bandenplein.nl alle merken en alle maten autobanden. ook kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen van uw auto, voor meer veiligheid en langer leven van uw banden. Voor Accu's en autoruiten bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Geschiedenis

Nieuw bij Bandenplein.NL alles op het gebied van banden en velgen, ook voor opslag.



"Bij Personal Fitness Nederland coachen wij je hoogstpersoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Geldrop werken met onze bewezen methode die bestaat uit drie pijlers die elkaar versterken:- Beweging: trainen met jouw personal trainer en in kleine groepjes- Voeding: individueel advies afgestemd op jouw leven- Mental coaching: zodat jij je gedachten de baas wordt en zelfverzekerd in je vel zit. Deze combinatie is de beste garantie voor succes op de korte en de lange termijn. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders volgden het programma met succes. Ben jij de volgende?"
Adres: Emopad 31-A, 5663 PA Geldrop
Telefoonnummer: 040 - 290 66 58 / 06 - 13 94 48 34
Stad: Geldrop
Route: Emopad 31-A
Postcode: 5663 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutogarageGeldrop.bv & Doe het zelf AutogarageGeldrop.bv & Doe het zelf 2 km Autogarage Geldrop & Doe het zelf garage Geldrop -Reparaties en Onderhoud -Banden l...
Autobedrijf Hulst Autobedrijf Hulst 2 km weer mijn auto gebracht en zoals altijd goed geholpen ze weten daar gewoon wat ze doe...
Recensies
Ik heb er een jaar gesport en ik voelde me zeer op mijn gemak tijdens de groepslessen. Mijn voorkeur ging uit naar lessen die alleen uit vrouwen bestonden en dat viel te realiseren met de hulp van Bram! Hij bleef ons motiveren en begeleiden, dat was heel fijn. Nena, de coach die ook niet te vergeten is natuurlijk, ook zij was zeer vriendelijk en betrokken.
Goede motivatie die ik nodig heb. 'Wanneer kom je weer, ik reken erop!?' dat is wat ik nodig heb. Aan afspraken houd ik me, gaan sporten zonder afspraak blijft lastig. Training zelfs in een kleine groep op jou afgestemd qua blessures en wensen. Kost wat, maar dan heb je ook wat
Geweldige leuke trainings locatie. Met leuke enthousiaste ervaren trainers. De jaarlijkse leden bbq is ook zo leuk georganiseerd alleen daarom ga je hier al trainen.
Super trainingslocatie. Leuke medewerkers en ook ruimte voor gezelligheid. Echt een aanrader. Ook de jaarlijkse BBQ is heel gezellig.
Na 2 jaar geen enkele vorm van sport te hebben gedaan valt dit niet mee. Voor ons perfect zo want je zegt nu niet gemakkelijk ik ga morgen wel. Trainingen zijn pittig tot zwaar en de begeleiding is top. We gaan nu op maandagochtend 45min. Tabata, maandag avond boxing 45min. Echt een aanrader en dan donderdag ochtend 45min. Kracht en zaterdag ook 45min. Kracht. Dit samen met mijn vrouw en zoontje van 13. Zeer goede vibe in de gym en vrolijke en gedreven coaches. Top is dit concept.
Altijd goede en professionele begeleiding. Er wordt goed aandacht besteed aan je houding en wordt zeer gemotiveerd. Altijd diverse groepslessen, met leuke coaching.
Top sport locatie met goede begeleiding!
Uitgebalanceerd en afwisselend programma onder professionele begeleiding. 3 keer 45 minuten per week sporten ideaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid