facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Banden Service Gelderland

Banden Service Gelderland

Info

Bandenservice voor elk budget van a merk banden tot goedkope budget banden van nieuwe banden tot gebruikte banden.

Tevens 3-d uitlijning mogelijk

Geschiedenis

andenservice Gelderland is gevestigd te Nijmegen (Nieuw-West). De lokatie is uitstekend bereikbaar per auto (dicht bij de A73).

Wij leveren, balanceren en monteren gebruikte en nieuwe banden tegen zeer gunstige prijzen.

De gebruikte banden voldoen aan alle APK-eisen en de nieuwe banden voldoen aan de Europese wetgeving.

Wij leveren zowel zomer- als winterbanden. U kunt een offerte vragen voor de banden die u wilt kopen of laten monteren.

Alle prijzen worden inclusief BTW vermeld.

U kunt ook bellen/whatsappen: 06-15043408
S’avonds en zondagen open.



"SPECIALIST IN NIEUWE, GEBRUIKTE BANDEN3D UITLIJNENBANDREPARATIEBANDENHOTELWINTERBANDENALL SEASONS BANDENBEDRIJFSWAGEN BANDEN"
Adres: Koopvaardijweg 9, 6541 BR Nijmegen Nijmegen
Telefoonnummer: 0031615043408
Stad: Nijmegen
Route: Koopvaardijweg 9
Postcode: 6541 BR Nijmegen



op zoek naar gerelateerd: Gebruikte banden Nijmegen, Autobanden Nijmegen, Banden Gelderland, Koopvaardijweg 9 Nijmegen, SG Banden Service, Banden service Den Bosch, Budgetbanden Nijmegen, Profile Nijmegen
Recensies
Ik heb meerder offertes aangevraagd voor nieuwe A-kwaliteit banden, balanceren en uitlijnen mn stuur stond scheef bij het rechtdoor rijden. Deze was duidelijk het goedkoopst. Heel tevreden behalve dat 1 nieuwe band na wisselen heel langzaam liep. Daarvoor op een zaterdag zonder afspraak rond sluitingstijd teruggekomen. Ze wilden eigenlijk naar huis maar hebben om mij te helpen gelijk het probleem verholpen, gratis en zonder gezeur. Ik zou ze aanraden bij mn vrienden.
Vandaag twee banden laten vervangen. De banden had ik zelf meegenomen. Het rijdt weer een heel stuk beter. Vriendelijk personeel. Voor het 3D uitlijnen kom ik nog een andere keer langs op een rustiger dag, ervaring met een vorige auto is dat dit goed gebeurd.
Met een bus gekomen met afwijkende maat. Dus niet op voorraad en begrijpelijk.gezegd dat het de volgende dag aanwezig was! En dat was ook zo.korte wachttijd en vakkundig vervangen voor een hele gunstige prijs! Kom hier graag terug.
Auto laten uitlijnen, na 2 keer nogsteeds scheef. Bespaar je geld en niet de moeite nemen om hier te komen. Betaal 20 euro meer en ga naar een fatsoenlijke bedrijf. Pinnen was ook niet mogelijk, moest persee contant betalen wegens btw???
Ik kom hier alweer een aantal jaren, gewoon super en heel behulpzaam , volgende week weer daar mijn banden om laten leggen
Goeie ervaring gehad. Eerlijk en personeel laat duidelijk zien dat ze hard werken en graag klant als koning zien. Kom zeker nog 1x terug
Top service! Snel, vriendelijk en goed verholpen met het probleem van de auto. Aanrader!
Zeer vakkundig werk geleverd aan mijn auto, de eigenaar neemt serieus alle tijd die hij nodig heeft om de auto perfect uit te laten lijnen. Tevens gelijk 4 nieuwe banden laten plaatsen voor een zeer aantrekkelijke prijs!!! Ik kom al vaker hier en steeds ga ik met een glimlach weer weg!!! Ga zo door BSG !!!!
Ga hier maar met een grote boog om heen verneuken je velgen compleet durf te wedden dat hij zn revieuws koop dit is nog niet eens 0.1 ster waard deze man schreeuwt meteen dat die het al 12 jaar doet dus deze man kan na 12 jaar nog steeds geen band leggen maar wel je velgen naar de klote helpen
Al een keer eerder gebruikte banden hier gehaald, prima banden maar wel het minimale. Ook kloppen de prijzen totaal niet en alles moet contant afgerekend worden, wat nergens aangegeven staat. Telefonische afspraak gemaakt voor uitlijnen om 16:30. Na 18:00 toch maar naar huis gereden. Ze waren anderhalf uur bezig met een andere auto uitlijnen en die kwam na 5 minuten al weer terug omdat hij naar links afweek. Die auto ging weer de brug op en moest ik nog langer wachten, dus ben ik maar naar huis gereden. Goedkoop, maar daar is de service ook naar.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Banden Service Gelderland.

Nijmegen autobanden en -reparaties

openingstijden, locatie, vervoer. Koopvaardijweg 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Banden Service Gelderland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Banden Service Gelderland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Banden Service Gelderland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profile Car & Tyreservice Bijsterhuizen Profile Car & Tyreservice Bijsterhuizen 4 km Welkom bij Profile Tyrecenter Bijsterhuizen!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid