facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballorig Zutphen

Ballorig Zutphen

Info

Kinderspeelparadijs Ballorig Zutphen (Gelderland) is een indoor speelparadijs. Ook voor een verjaardagfeest of schoolreisje.



"Bij binnenspeeltuin Ballorig Zutphen is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Heb je ook zo'n zin om weer te komen spelen in onze indoor speeltuin? Kom snel naar de vestiging en het speelplezier kan beginnen!"
Adres: Dreef 12, 7202 AG Zutphen
Telefoonnummer: 0575-542297
Stad: Zutphen
Route: Dreef 12
Postcode: 7202 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: ballorig zutphen openingstijden, abonnement ballorig zutphen, ballorig zutphen prijs, ballorig arnhem, ballorig zutphen kinderfeestje, ballorig wijhe, ballorig zutphen lasergame, ballorig deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speelparadijs en Pannenkoekhuis Voorst Speelparadijs en Pannenkoekhuis Voorst 5 km Super speelparadijs, attracties zien er goed en veilig uit en degene die bij de attra...
Recensies
Prima indoor speeltuin, overzichtelijk, schoon en vriendelijk personeel. Standaard versnapperingen te verkrijgen al vindt ik €1 voor een appel wel aan de prijzige kant.
Nog niet bij een andere Ballorig geweest. Hier inmiddels een paar keer. Prima speelplek voor onze zoon van bijna 2, al was het de laatste keer erg druk. Zoals anderen aangeven kan de entree + eten best duur uitpakken. Openingstijden zijn van 9:00 tot 18:00 volgens de website en Google. Als je om 16.45 bij de ingang staat en te horen krijgt dat ze al gesloten zijn omdat ze maar 3 kinderen hebben gehad over de hele dag dan baal je enorm als je daarvoor 20 minuten hebt moet rijden. Blijkbaar zijn de openingstijden flexibel en kun je daar dus niet altijd op vertrouwen.
Vorige week 10 december weer eens geweest voor het eerst in tijden. Het blijft erg karig en sober in vergelijking met bijvoorbeeld Intratuin Duiven, wat veel leuker is voor onze kinderen van 7 en 8. Daarnaast was het er erg kil en koud. Mijn jongste deed zelf zijn vest aan, terwijl hij het zelden koud heeft. De thermostaat gaf er 16 graden aan. Alle ouders zaten met dikke jassen aan. Wij zijn na 2 uurtjes vertrokken omdat we het echt door en door koud hadden, terwijl ik preventief een extra vest mee had en 2 paar sokken aan had gedaan. Voorlopig niet meer, dan rij ik liever naar Duiven, wat veel groter en spectaculairder is dan ballorig Zutphen en gratis!.
8,95 entree per kind. 2 kinderen dus maar liefst euro 17,90. En dan mag je geen eten/ drinken mee nemen. Inclusief drinken ben je dus zo 25,- of meer voor een bezoekje van 1,5uur kwijt. Langer is het niet vol te houden door de herrie ;. Hebben geen airco, buiten boven de 23graden? Dan adviseer ik je iets anders te doen. Kom je zonder sokken? Dan betaal je nog eens 2,75 voor speciale ballorig sokken. Als je service zou verlenen, zou je gewoon gratis sokken uitlenen en ze na afloop uitwassen. Heb gedaan alsof ik het niet zag, en 1vd kinderen lekker zonder sokken laten spelen. De eigenaar moet zich schamen daarvoor, niet ik. Entree zwembad kost 5,50. Eten en drinken mag je mee nemen. Keuze is snel gemaakt op die manier. Kosten Ballorig: minstens 25,- inclusief simpele limonade. Ze mogen het vragen uiteraard, maar ik zal er niet snel nog eens komen. Keuze is snel gemaakt, de volgende keer. Speeltuin gratis buiten, of complete middag in het zwembad.
Leuke speelgelegenheid helaas net als zoveel bedrijven personeelstekort. Lang wachten bij de kassa en de horeca. Ik mis wel kluisjes. Als ik met de kinderen meeloop wil ik geen sleutels en portemonnee meenemen
Super vreemd bedrijf, 25 min bij de kassa gestaan en komt gewoon niemand aan. Ze kijken je aan en nemen niet de moeite om je te helpen. Vervolgens krijg je een grote mond omdat je maar rekening moet houden dat ze druk zijn. Sorry hoor, kom hier al jaren en dan zo behandeld worden. Vanaf nu een dikke nee voor ons!
Klein maar fijn & erg enthousiast en vriendelijk personeel. Prijzen qua eten en drinken zijn ook prima te doen. Aanrader voor een middag speelplezier en/of een volledig verzorgd kinderfeestje!
Super dat je alleen voor kinderen onder de 12 hoeft te betalen en niet voor de volwassenen. Maar eten en drinken is daarintegen wel weer erg duur.
Voor kinderen een paradijs! Als ouder moet ik me dan wel even over dit totale gevoel van overprikkeling heen zetten, maar de kleine was dolgelukkig.
Mooie schone speelomgeving. Ook leuk voor kinderen die enkel kunnen kruipen. Het was er wel erg koud!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid