facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballorig Wijhe

Ballorig Wijhe

Info

Overdekte binnenspeeltuin voor kinderen van 1 t/m 12 jaar oud.
Wat is er allemaal te doen? Mega trampoline, klimwand, verjaardagsfeestje vieren, reusachtige klimrekken, ballenbakken, een peutergedeelte, gratis wifi, horeca...

Geschiedenis

Bij Ballorig Wijhe zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, klimmen en klauteren. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk maar vooral ook veilig.



"Bij binnenspeeltuin Ballorig Wijhe is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Heb je ook zo'n zin om weer te komen spelen in onze indoor speeltuin? Reserveer dan van tevoren je tijdslot. Dit geldt voor iedereen. Daarna koop je online je tickets als je nog geen online ticket, jaarabonnement, rittenkaart etc*. hebt. Kom met je reservering + ticket naar onze vestiging en het speelplezier kan beginnen!"
Adres: Handelsweg 10, 8131 XX Wijhe
Telefoonnummer: 0570-523744
ln.girollab@ehjiw
Stad: Wijhe
Route: Handelsweg 10
Postcode: 8131 XX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: ballorig wijhe openingstijden, ballorig wijhe brand, ballorig wijhe kosten, korting ballorig wijhe, ballorig wijhe airco, ballorig wijhe vacatures, ballorig wijhe kinderfeestje, menukaart ballorig wijhe
Recensies
Vandaag voor het eerst naar deze vestiging. Gezien de vakantie hebben we even op Facebook gecheckt of er iets was gecommuniceerd qua drukte. Dit is namelijk wel eens vaker gecommuniceerd. Geen bericht, dus hup in de auto voor een rit van 30 minuten. Aangekomen zien we een rij die niet opschoot, gezien de regen bleven we nog 15 minuten in de auto wachten met onze baby van 9 maanden. 13:15 in de rij plaatsgenomen. 0 communicatie en niemand bij de kassa. Na 20 minuten komt er iemand: het is vol, zodra er mensen weg gaan is er weer plek. Prima, wachten we nog even. Ondertussen zijn er 30 mensen/kinderen vertrokken in 10 minuten tijd ja, we hebben ze geteld met meerdere gezinnen in de rij en niemand werd toegelaten. Na 10 minuten maar weer dat belletje gebruikt voor duidelijkheid. ‘Er is geen tafel vrij’. Ondertussen wachten wij nog steeds en mogen er 3 gezinnen naar binnen, zo’n 5 minuten later. In die 5 minuten waren er geen mensen vertrokken? Hoe kan het dat er spontaan 3 tafels vrij zijn. Wij waren de 4e wachtende, dus moesten wachten terwijl wij geen tafel nodig hebben. Uiteindelijk om 14:00 konden wij naar binnen. Al die tijd heb ik met een baby van 9 maanden op de arm gestaan. Er zijn meerdere kinderen in de rij geweest die buiten noodgedwongen hebben staan plassen. Ze mochten niet naar binnen om even te plassen, dus is dit maar buiten gedaan! Uiteindelijk konden wij om 14:45 weer gaan aangezien de baby moe was. Tussendoor een flesje drinken gekocht. De man achter de kassa ziet mij een baby vasthouden en dat ik een flesje heb wat opengemaakt dient te worden met een opener. Hij helpt niet, haalt het dopje er niet af en kijkt toe hoe ik een poging doe om met 1 hand een flesje te openen met een opener. In totaal een uur gereden, een uur gewacht en dat voor 45 minuten spelen. Klantvriendelijkheid kennen ze hier niet, of hebben wij in ieder geval niet kunnen ontdekken. Voor ons nooit meer deze vestiging.
Niet de nieuwste maar zeker wel de leukste! Genoeg keus, niet alleen een klimparadijs maar ook trap"helicopters" zoals onze zoon ze noemt, paarden, voetbal! Leuk en aardig personeel. Hier kan Ballorig Zutphen nog wat van leren!
Vandaag een kinderfeestje gevierd bij Ballorig voor onze zoon die 6 werd We hebben een leuke middag gehad, alles was goed geregeld en een groot compliment aan het personeel. Toen een kindje zich pijn had gegaan vond ik de medewerker oprecht betrokken en dat mis ik echt wel bij andere indoor speeltuinen. Heel fijn!!
Mooi speelparadijs met gescheiden zones voor de leeftijdsgroepen. Overzichtelijk en ruim opgezet. Er is zelfs een monorail die op een paar meter hoogte loopt. Natuurlijk is er ook een restaurant. Superuitje op een regenachtige dag.
Voor de kinderen een waar speelparadijs. Goed restaurant met redelijk betaalbare prijs. Doordat de ouders, opa's en oma's veel stilzitten is de ruimte met de vele tafeltjes erg koud. Verwarming hangt aan het plafond, daar zal de warmte ook blijven hangen naar mijn mening.
Mooie locatie was d'r nog nooit binnen geweest. Voor de kids is er voldoende vermaak. Alles zag er netjes uit. Als opa op het luchtkussen lopen is wel kil aan de voeten. Als je kleinkind maar lol heeft is het toch.
Ze werken nu met een tijdsslot. Ik had gereserveerd van 12.00 tot 14.45 uur. We waren en ruim op tijd. Voordat we naar binnen waren was het 12.15 en om 14.30 verzocht de ruimte te verlaten. Dat is een half uur korter voor het toch al hoge bedrag volledige bedrag wat je normaal per dag betaald. Wij zullen hier niet meer komen.
Nette speeltuin! Dochter heeft zich hier prima vermaakt!
Leuke grote speelhal waar voor elke leeftijd wel iets te doen is. Het kan er in de zomer heel erg heet worden. Voor de rest is het aanbod eten goed alleen mis ik hier, zeker voor de prijs de bonen koffie ipv de huidige siroop koffie.
Gewoon erg leuk en veel verschillende toestellen voor kinderen vanaf 1,5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid