facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballorig

"Bij binnenspeeltuin Ballorig Nieuw Bergen is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Heb je ook zo'n zin om weer te komen spelen in onze indoor speeltuin? Kom snel naar de vestiging en het speelplezier kan beginnen!"
Adres: De Flammert 1012 , Bergen 5854 NA, NL
Telefoonnummer: 0485 342 650
Stad: Bergen
Route: De Flammert 1012
Postcode: 5854 NA


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 10:00-19:00
Zondag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Ballorig Bergen öffnungszeiten, Ballorig Bergen korting, Ballorig Bergen preise, Binnenspeeltuin Bergen, Ballorig Speisekarte, Ballorig Venlo, Ballorig bergen vacatures, Ballorig Standorte
Recensies
Leuke middag met de kleinkinderen. Leuke speeltuin, jammer dat je nadat je entree betaald hebt je ook nog moet betalen voor sommige attracties.
Speelruimte was oké. Onze kids hebben zich er prima vermaakt! Tof voor de oudere kinderen is dat er een indoorvoetbalveld bij zit, pluspunt! Personeel was erg aardig en de lunch was prima. Wel stonden de zitplaatsen allemaal zeer dicht bij elkaar. Wij konden onze stoel niet naar achter schuiven zonder te botsen met de stoel erachter en daar zat niemand. Bij binnenkomst werd vermeld dat het peutergedeelte gesloten was vanwege lekkage, dit kan gebeuren natuurlijk. Ze boden ons helaas geen gereduceerd tarief aan voor onze jongste van 2. Toiletten waren zeer verouderd en niet schoon.
Voor de jongere kinderen is de binnenspeeltuin wel leuk, alleen in de winter te koud binnen en in de zomer enorm benauwd. Daarbij zijn prijzen voor het eten duur voor wat je krijgt en welke service erbij komt voor kinderen weinig gezonde keuzes. Wc en verschoon plek zijn onhygiënisch. Wij hebben een slechte ervaring bij deze binnenspeeltuin. Verder enorm slechte communicatie met de medewerkers, we hebben gebeld voor de informatie en ze hebben verkeerde informatie doorgegeven waardoor miscommunicatie is onstaan en wij voor de voordeur met heel andere prijzen te komen te staan natuurlijk duurder dan aan de telefoon. Vervolgens waren we teleurstellend maar de medewerkers konden geen oplossing of alternatief vinden door hun gemaakte fout. Vind echt klantonvriendelijk en ze konden op zijn minst alternatief zoeken. Vandaar 1 ster, en ons zie je niet snel terug, beter andere binnenspeeltuin naar mij mening.
Op zich mooi concept. Ook vrij schoon hier. Maar barre omstandigheden voor het personeel zij staan in 12 graden te werken achter de balie!. Daarnaast is eten en drinken erg duur terwijl je niks van huis mee mag nemen, en bovenal: veel toestellen waar je nog €1 of zelfs €2 euro in moet gooien om te kunnen werken. Dit levert steeds tranen op omdat ik ze daarmee teleur moet stellen. Echt niet leuk en een heel commercieel concept, walgelijk. En: doe iets aan de personeelsomstandigheden daar aub
Kei leuk voor de kleintjes!
Puur op winst gericht, niet op kinderen of plezier. Peutergedeelte is al een tijdje "tot nader order" gesloten, maar zelfs voor een kind van 1 betaal je 9,50 terwijl die nu alleen kan rondkruipen. Veel speeltoestellen zijn alsnog tegen bijbetaling als ze niet defect zijn, eten en drinken zijn erg duur, en onderhoud laat te wensen over. Erg jammer.
De binnen speeltuin is is prima qua grote. Er zijn voldoende speeltoestellen aanwezig voor de kids. De speeltoestellen zien er netjes uit en er is verder geen toezicht bij de speeltoestellen. Alleen de kids betalen entree. De wc zag er netjes uit. Er is voldoende vermaak voor de kids. Je kunt er een hapje en drankje nuttigen voor een redelijke prijs. Zeker de moeite om hier terug te gaan.
Leuk en ruim opgezet. Kleine man van 1.5jaar kan zich geweldig uitleven in de peuterhoek
Leuk wat alles te doen we zijn de hele dag bezig geweest. Goedkoop volwassenen gratis en ook het eten is goedkoop. Jammer dat je voor auto's 1 € per rit moet betalen.
Erg leuke ballorig , leuk personeel , normale prijzen , fijne sfeer , goed overzichtelijk, veel variatie voor verschillende leeftijden , eigenlijk geen 1 puntje negatief te melden ! Het is wat verder dan de dichtstbijzijnde ballorig maar hier zit ik toch echt wel het fijnst .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid