facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballorig

Adres: Oosterweg 5, 6245 LC Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: +31773513630
Stad: Eijsden
Route: Oosterweg 5
Postcode: 6245 LC



op zoek naar gerelateerd: Ballorig Heerlen, Binnenspeeltuin Kerkrade, Ballorig logo, Binnenspeeltuin Zuid-Limburg, Binnenspeeltuin Lanaken, Binnenspeeltuin Sittard, Binnenspeeltuin Heerlen, Binnenspeeltuin Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ballorig Maastricht Ballorig Maastricht 2 meter Voor abonnementhouders in de winter is het iig aangenaam. Als ouder kun je toch aardi...
Recensies
Voor abonnementhouders in de winter is het iig aangenaam. Als ouder kun je toch aardig meedoen met activiteiten. Ik begrijp sommige kritiek hier, maar de laagste sterren lijken wel erg flauw en overdreven. Daarnaast kun je je inlezen op de website of hier voor bezoek en verschilt het overduidelijk met andere Ballorig-locaties in het land. Feedback, iets meer gezond en origineel eten zou leuk zijn. Een moeilijk verhaal in Nederland recreatieland! Kwaliteit van sommige toestellen en spullen zijn niet uitmuntend meer maar werken verder naar behoren en heb reparatiewerkzaamheden waargenomen;.
Veel te veel geld voor wat het is. Ook echt niet ok dat we als ouder elk €9! moeten betalen. De tafels en stoelen plakken evenals de wc die niet erg proper is. Weinig keuze qua eten en drinken.. Aan ons zullen ze niets meer verdienen!
We moesten niet alleen voor ons zoontje entree betalen maar ook voor onszelf, vind ik erg vreemd. Eenmaal binnen zag ik dat de “peuterszone” niet meer was dan een lege bak met een klein glijbaantje en een vieze ballenbak. Binnen was er verder dan dat niets anders voor ons zoontje van 2 om zich zelfstandig te vermaken. Ik was dus ook niet verrast dat hij na 5 minuten al uitgekeken was. Verder was het overal enorm vies en werkte in principe alle elektrische dingen ballenblaas ding enzo niet. Vond het absoluut het geld niet waard. Had ik van te voren de reviews gelezen was ik ook zeker niet gegaan.
in de winter is de prijs wel oke jammer dat volwassenen ook betalen. eten en drinken vind ik best prijzig en iets meenemen is niet toegestaan.
Duur qua entree. Vooral vies. Dikke stof op de toestellen en overal ruik je het frietvet. Ik raad beverland in maaseik aan of kidsplaza Weert. Prijs kwaliteit vele malen beter. Vaker komt een geur van het riool voorbij
Wil je als ouders met je kinderen twee uurtjes erop uit? Ga dan niet naar Ballorig. Ouders betalen ook 9 euro entree. Dat is al 18 euro voor niks betaald. Waarom moeten ouders mee betalen? Binnen blijkt ook nog vanalles kapot luchtdruk speeltoestellen. Rij beter even door naar Kindrrrijck in Bilzen BE. 12 euro per kind en ouders gratis. Daar hebben ze ook nog véél meer te doen.
Naast de logische entreeprijs voor kinderen vraagt deze vestiging ook dood leuk per ouder nog eens ca. 9,- entreekosten en ben je met de auto, hoe anders?, dan betaal je ook 3,- parkeerkosten. Zo is twee uurtjes spelen in een bepertke indoorspeeltuin een erg duur uitje.
Wat een ontzettend vieze binnenspeeltuin. Stoffig overal, vieze wc’s, banken op de etage zijn al 20x afgeschreven. Dat een ondernemer hier nog geld durft te vragen. Echt schandalig.
Site klopt van geen kante. Staat op balorig dat ze open zijn maar op de site van funvalley niet. Zeer onduidelijk en kosten ons veel tijd omdat het niet open was toen wij aankwamen.
De kinderen vonden het leuk en daar gaat het om. Koffie is niet bijzonder, daar het de echte automatenkoffie is. Jammer dat buiten niet open was. Ouders betalen ook bijna 9 euro en dat is aan de hoge kant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid