facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballorig Heerenveen

Ballorig Heerenveen

Info

kinderspeelparadijs



"Bij binnenspeeltuin Ballorig Heerenveen is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Heb je ook zo'n zin om weer te komen spelen in onze indoor speeltuin? Kom snel naar de vestiging en het speelplezier kan beginnen!"
Adres: Pim Mulierlaan 51, 8443 DA Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513-682431
ln.girollab@neevnereeh
Stad: Heerenveen
Route: Pim Mulierlaan 51
Postcode: 8443 DA



op zoek naar gerelateerd: ballorig heerenveen openingstijden, ballorig sneek, lasergamen ballorig heerenveen, ballorig drachten, ballorig heerenveen verbouwing, ballorig meppel, monkey town heerenveen, speelhal heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuin de Greiden Speeltuin de Greiden 3 km Mooie, ruim opgezette, speeltuin. Voor alle leeftijden wel iets te doen.
Recensies
Leuk voor de kinderen. Maar de service mag wel wat beter. Ben in een jaar tijd al een paar keer geweest. Bij binnenkomst voel je je vaak niet gezien, moet onderling eerst besproken worden wie überhaupt naar de kassa loopt en de catering is ook wat rommelig qua service, traag en aan de dure kant. Zit verbetering in. Het plezier van de kinderen lijdt hier niet onder.
Ons zoontje heeft een geweldig kinderfeestje gehad. Alles was goed voorbereid, het personeel is leuk tegen de kinderen. We komen hier vaker, alles is altijd schoon en netjes. Mooie ruimte voor de kleinere kinderen.
Mooi overzichtelijk klim- en speel paradijs voor kinderen. Ideaal bij slecht weer. Zo krijgen ze toch ruim voldoende beweging. De klimtoestellen zijn uitnodigend en dagen uit tot intensief bewegen. De entree prijs 8,95 aan de hoge kant, maar wel alleen voor kinderen. Er mogen geen meegebrachte etenswaren worden genuttigd dus ben je in de regel nog een aardig bedrag aan consumpties kwijt. Dergelijk speelparadijs is dus helaas niet voor iedereen toegankelijk in deze tijd van economische crisis.
+Redelijk rustig. +Gratis parkeren. +Veel zitplaatsen. +Leuke attributen voor de kinderen. +Veel licht en open. +Kinderen hadden plezier. +Gratis wifi. -De volle prijs betalen voor een baby van net 1 jaar oud. En dat terwijl hij nog niet eens kan lopen. -Boze medewerker omdat we onze eigen pakjes drinken op tafel hadden staan. Wij wisten niet we hier niet onze eigen drinken mochten nuttigen. - Verloederd toiletten. - Dure horeca. - Heel koud omdat alle deuren openstaan.
Hele fijne plek om je kinderen laten spelen. Alleen beetje jammer dat er af en toe geen toezicht is op peuterhoek. Hier komen veel grote kinderen op af en kleine kinderen worden verhinderd. Maar als het rustig is, ideaal!! Eten, drinken zijn prima en snel klaar.
Mooie ruime vestiging. Alles netjes niet versleten en schoon. Mijn 3 jongens 2,6 en 8 hebben zich goed vermaakt
Thermostaat op 16 Met de meter op 8 graden de ouders zaten allemaal met de jas aan. Kind had eerst blauwe lippen van de kou. Gelukkig werd ze warm door het draven maar we komen niet weer
Leuke binnenspeeltuin met aparte hoekjes voor kinderen t/m 4 jaar en een heel klein stukje voor de allerkleinsten tot 1 jaar. Er is catering.
Ligt naast Thialf stadion. Mooie locatie. De kleinkinderen hebben zich prima vermaakt. Aanrader.
Het is een goede plek voor kinderen. Ik adviseer mensen om naar hem toe te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid