facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballorig Beverwijk

Info

Kinderspeelparadijs Ballorig Beverwijk (Noord-Holland) is een indoor speelparadijs. Ook voor een verjaardagfeest of schoolreisje.



"Bij binnenspeeltuin Ballorig Beverwijk is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Heb je ook zo'n zin om weer te komen spelen in onze indoor speeltuin? Kom snel naar de vestiging en het speelplezier kan beginnen!"
Adres: Parallelweg 120, 1948 NN Beverwijk
Stad: Beverwijk
Route: Parallelweg 120
Postcode: 1948 NN



op zoek naar gerelateerd: Ballorig Beverwijk openingstijden, Ballorig open, Ballorig Amsterdam, Monkey Town Beverwijk, Ballorig Beverwijk verjaardag, Ballorig Amsterdam Noord, Speeltuin Beverwijk, Ballorig Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuin Moby Dick Speeltuin Moby Dick 953 meter Geweldige speeltuin voor de allerkleinsten tot de grotere kinderen. Lekker rommelen, ...
Speeltuin Kindervreugd Beverwijk Speeltuin Kindervreugd Beverwijk 1 km Een speeltuin voor iedereen, een meisje van 9 heeft het hier prima naar haar zin geha...
Speeltuin Jeugd en Vreugd Speeltuin Jeugd en Vreugd 2 km Hele leuke speeltuin! Fietsen waard vanuit zaandijk!
Speelplaats Het Pronkstuk Speelplaats Het Pronkstuk 2 km Bewoners van Het Pronkstuk, Broekpolder, hebben de handen ineen geslagen en hebben al...
Recensies
Vandaag 10 aug 22 om 11:45 naar ballorig beverwijk gegaan met op voorhand al een kaartje + menu gekocht. Bij aankomst alles gescanned en de bon gekregen... krijg je achteraf te horen dat ze tot 14:00 open zijn vanwege de warmte. Konden ze maar 2 uurtjes spelen, erg jammer en zonde van het geld. Stond ook nergenst op fb of de eigen site aangegeven.
Wij zijn er sinds de opening in 2019. 3 jaarabonnementen achter elkaar. Mijn kinderen 4 en ik gaan met grote plezier. Alles is nog als nieuw, hygienisch, vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ik ben er dan ook wekelijks: of mijn man die even kids kan meenemen en ik kan uitrusten. Zo blij dat we een binnenspeeltuin hebben in beverwijk wegens natte weer. Enige kleine minput zijn de prijsverhogingen bij de restaurant bijv patat kostte 2019 2.20 en nu 3.80 ongeveer. Echter is dit overal wel het geval.
Verjaardag zoontje gevierd. Niet bepaald goed geregeld, bovendien kregen we een gesmolten taart?! Had wel meer sfeer verwacht. Ben niet zo moeilijk dus geen punt van gemaakt, zoontje had het erg naar zijn zin met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Keer daarop ging een slushapparaat stuk, kwam 1 van personeelsleden mij even vals beschuldigen tussen iedereen. Ik vroeg naar de manager, ging ze ook nog liegen dat zij dat was. Hoofdkantoor Ballorig gesproken en die gaven ons een gratis toegangskaartje.. geen gebruik van gemaakt, wij komen hier nooit meer. Na zo een vernedering had ik op zn minst wel een excuus verwacht. Verder mogen de tafels en toiletten wat vaker schoongemaakt worden. En ga hier niet heen in de zomer! Bloedjeheet, geen airco of ramen die open kunnen voor wat frisse lucht. Tijdens rust/aan tafel zitten zonder enig inspanning zweetten we ons kapot. 1 ster omdat de kinderen wel leuk spelen, genoeg keuze voor verschillende leeftijden tot een jaar of 10-11.
Zeer overzichtelijk. Voor alle kinderen wat wils.
Goede locatie waar kinderen hun energie kwijt kunnen.
Ze kunnen lekker spelen onder dak. Voor de oudste is er een voetbalkooi waar hij zich vermaakt. En de twee jongere kinderen vermaken zich samen.
Nooit meer! Slechte service! Eten maken duurt bijna een uur en is te duur. Te veel toestel waar moet extra geld betalen!
Ik overweeg serieus om mijn abonnement van Ballorig Beverwijk stop te zetten, niet vanwege Ballorig, maar vanwege het parkeerpersoneel op de parkeerplaats dat daar werkt tijdens het weekend. Elke keer gedoe, discussie, onbeschofdheid...ik rij er elke keer met een wrang gevoel weg. Ballorig doe hier dringend iets aan! Aug.2022
De kids hebben erg genoten van een dagje Ballorig!! Heel veel zitplaatsen, leuk ingedeeld qua speeltoestellen en thema's. Personeel erg behulpzaam, waar nodig. Al met al een geslaagd dagje bij Ballorig op een regenachtige drukke zaterdag!
Teleurgesteld met Ballorig - Mijn 6-jarige struikelde en viel op een stofzuigersnoer Een werknemer die de ballorig om 17.00 uur schoonmaakt? Waarom niet schoonmaken na sluitingstijd? Mijn dochter brak een tand, veel bloed.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ballorig Beverwijk met het openbaar vervoer


Beverwijk, De Bazaar 90 meter
72
Beverwijk, De Bazaar 100 meter
72
76
Beverwijk, De Bazaar 120 meter
72
Beverwijk, Wijkermeerweg 170 meter
59
Beverwijk, Wijkermeerweg 250 meter
59

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid