facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballonvaren-Zeeland

Ballonvaren-Zeeland

Info

Ballonvaren Zeeland verzorgt de mooiste ballonvaarten in de Zeeuwse provincie. Leuk als cadeau of eigen unieke ervaring.

Geschiedenis

Ballonvaren Zeeland biedt de unieke gelegenheid om Zeeland eens van bovenaf te bekijken.

Onze 'bird's eye view' benadrukt het schitterende karakter van de provincie Zeeland.

bent u op zoek naar een uniek cadeau voor een familielied of geliefde? Dan is een ballonvaart een ervaring die zeker gewaardeerd zal worden.

Ook wanneer u iemand ten huwelijk wilt vragen, kunnen wij uw aanzoek feestelijk inkleden.



"Ervaar de meest sfeervolle en avontuurlijke ballonvaarten in Zeeland! De piloten van BallonvarenZeeland maken er samen met hun crew, altijd een geweldige mooie ballonvaart van, die u niet snel zal vergeten! Geniet van het mooie Zeeland. Wilt u een ballonvaart over Noord Beveland, Zuid Beveland of Zeeuws-Vlaanderen? We ballonvaren in heel Zeeland, maar vooral in deze regio’s."
Adres: Kerkdreef 5, 4581 CB Vogelwaarde
Telefoonnummer: 0114-700217
Stad: Vogelwaarde
Route: Kerkdreef 5
Postcode: 4581 CB



op zoek naar gerelateerd: Ballonvaart Zeeland, Ballonvaart Vogelwaarde, Ballonvaart Walcheren, Last minute ballonvaart Zeeland, Ballonvaart Tholen, Kosten ballonvaart Zeeland, Ballonvaart Zeeuws-Vlaanderen, Ballonvaart Hulst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ballonvaren Zeeuws-Vlaanderen Ballonvaren Zeeuws-Vlaanderen 0 meter Wat een fantastische ervaring! Op een mooie maandagavond zijn we met het team van #Ba...
Beach Voetvolley Vogelwaarde Beach Voetvolley Vogelwaarde 540 meter Jaarlijks evenement tijdens het Pinksterweekend, met Beach Voetvolley op zondag en vo...
Camping Kamperhoek Camping Kamperhoek 3 km Echt een hele fijne camping. Kampeerveld is mooi en wijds met fruitbomen en grote ple...
Recensies
Wat een fantastische ervaring! Op een mooie maandagavond zijn we met het team van #Ballonvaren Zeeland opgestegen op verzoek in de buurt van Oudewater. Deze mand had een voorziening met een speciale stoel zodat onze moeder en oma ook mee kon varen. Met #Wouter als piloot die heel relaxed ons liet genieten van deze mooie avond en na een uur weer veilig landde in een weiland. Waar nog een mooie verassing stond te wachten. Dank voor deze mooie ervaring!
Totdat de landrover, met daarachter dé mand, aan kwam rijden wist ik niet dat mijn lieve vriendin een ballonvaart had geregeld voor mijn verjaardag. Even slikken, omschakelen en genieten maar! Wat een fantastische beleving met aan het roer een relaxte, enthousiaste en bedreven piloot. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Dus: twijfel niet en doe het gewoon. Een "once in a lifetime" ervaring die je van je bucketlist af kan schrijven. Dankjulliewel crew en piloot! Tip voor de hooikoorts mensen: neem een extra pilletje in!!
Vanavond een prachtige beleving gehad met Ballonvaren Zeeland. Verzameld op Hogerheide om met het hele gezelschap naar de start plaats in Roosendaal te vertrekken. Alles werd stap voor stap uitgelegd en zo werd iedereen onderdeel van de team. Na een duidelijke uitleg was het zover de vaart kon beginnen. Na dik een uur in de lucht te hebben gevaren zetten ze de landing in en kwamen we zonder enig probleem weer veilig op de grond terug. Deze ervaring werd afgesloten onder het genot van een lekker drankje. Wat een ervaring!
Wat een geweldige ervaring was het om mee te mogen varen. We hadden wouter als piloot gehad hij wist het allemaal heel leuk te vertellen hoe alles werkte en over de wedstrijden die hij ook vaart. Jong maar zeer ervaren piloot en geen moment getwijfeld aan zijn ervaring want deze jonge weet hoe die varen moet met als afsluiter een geweldig comfortabele landing bedankt team en Wouter voor de onvergetelijke ervaring.
Geweldige ervaring. Heel leuk om mee te maken en we gaan dit zeker nog een keer doen. Nu gingen we van Goes naar Zeeuws-Vlaanderen. Blijkbaar is dat toch iets bijzonders dus een volgende keer zal weer een grote verrassing zijn.
Hele gave ervaring met interessante uitleg door piloot Omèr. Wij stegen op in Gapinge en de landing was nabij Nisse. Als je dan echt geluk hebt kun je ruim 40km ver kijken. Ook mooi dat je als passagier bij van alles kan en mag helpen vooraf en nadien. Als je dan echt geluk hebt kun je ruim 40km ver kijken ! En dat vanuit de lucht zonder geluiden om je heen. Fabelachtig mooi :
Vanavond ging onze Ballonvaart gelukkig door. Prachtig weer, goed gezelschap en een vakkundige gezellige, vrolijke piloot Omèr. Wat een avond, schitterend zo mooi, de wijdsheid van het Zeeuwse land onder ons. En wat een vakmanschap van Omèr; over alle begroeide percelen heen zette hij ons netjes in een weiland neer. Na het opruimen een heerlijk glaasje bubbels op de goede afloop. Bedankt mannen, een belefenis om nooit te vergeten.
Top ballonvaart! Professioneel en enthousiaste uitleg passie voor t vak. We hadden geen rekening gehouden met opzetten/opruimen ballon, duurde vrij lang 4,5 uur totale duur. Unieke ervaring
Een onvergetelijke ervaring! Niet zomaar even in een mand stappen. Je krijgt de kans om samen met de crew de ballon vluchtklaar te maken. Je krijgt een duidelijke briefing en dan..... stijg je op voor een prachtige vaart. Na landing mag je weer helpen met het opruimen en sluit je je vaart af met een aangename verrassing. Speciale dank aan Jolien, Wouter en Paul.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid