facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballonnenkoerier.nl

Ballonnenkoerier.nl

Info

Direct online of telefonisch bestellen

Geschiedenis

Ballonnendecoraties voor ieder evenement, feestje of bruiloft. Meer info of bestellen? www.ballonnenkoerier.nl



"Ballonnenkoerier biedt alles aan op het gebied van ballonnen- en feestdecoraties voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.In de winkel in Katwijk vindt je een groot assortiment aan ballonnen & feestartikelen. Ook kun je er terecht voor de verhuur van helium, afzetpaaltjes, Abraham & Sarahpoppen, etc. alles om je feest compleet te maken."
Adres: Valkenburgseweg 56-A, 2223 KE Katwijk aan den Rijn
Telefoonnummer: 0714060616
Stad: Katwijk aan den Rijn
Route: Valkenburgseweg 56-A
Postcode: 2223 KE


Recensies
Leuke winkel. Twee hele creatieve eigenaren die van ballonnen ongelooflijke creaties kunnen maken. Wat je maar kan verzinnen kunnen ze boetseren met ballonnen. Geen uitdaging van ze uit de weg. Daarnaast zijn ze qua prijs zeker niet duurder dan vergelijkbare winkels. Qua mogenlijkheden, service en niet te vergeten de kwaliteit staan ze voor mij op nummer één.
Vol assortiment, mooie showroom en alle bestellingen snel geleverd! De creative mannen van Ballonnenkoerier.nl weten me steeds weer te verbazen!
Fijne mensen die goed meedenken. Ons feest had net dat beetje extra door de feestelijke ballonnen
Super leuke lieve mensen laten je alles zien top zaak aanrader gr maryke
Fijne mensen die snel reageren en handelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid