facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballet- en dansschool Bianca Danst

Ballet- en dansschool Bianca Danst

Info

Ballet- en dansschool Bianca Danst is een jonge, groeiende school in het hart van Waddinxveen. Lessen met passie&plezier en kennis&kwaliteit.

Er zijn balletlessen voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen. En er is peuterdanspret, dansmix (voor kid

Geschiedenis

Bianca Danst staat voor danslessen met Passie&Plezier en Kennis&Kwaliteit.
Lessen met een fijne sfeer, waarin ieder individu zich op zijn gemak voelt. Leren en amuseren!



"Ballet- en dansschool Bianca Danst is een bloeiende school in het hart van Waddinxveen.Er zijn balletlessen voor alle leeftijden: kleuters, kinderen, tieners en volwassenen. Ook is er peuterdans, kleuterdans, dansmix, spitzenles en moderne dans.De school met persoonlijke touch, staat voor lessen met passie&plezier en kennis&kwaliteit."
Adres: Sniepweg 13J, 2743 Waddinxveen
Stad: Waddinxveen
Route: Sniepweg 13J
Postcode: 2743



op zoek naar gerelateerd: Zumba Waddinxveen, Dansstudio, Dansstudio Gouda, Dance Studio Danza, Dansstudio Gouda kinderfeestje, Line Dance Gouda, Dansen Boskoop, Dansen Reeuwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fineartonline.nl Fineartonline.nl 885 meter Fineartonline.nl: jouw online art galerie
Tattoo Studio APArt Tattoo Studio APArt 1 km Paar jaar geleden hier een tattoo gezet en helaas heb ik die moeten coveren.
Henk Bloks - Keramische Vormen Henk Bloks - Keramische Vormen 2 km Ik bouw keramische vormen uit plakken klei. Daarbij streef ik naar een eenvoud, maar ...
Recensies
Fijne dansschool waarin iedereen zichzelf kan zijn en heerlijk kan komen dansen bij Bianca. Mijn dochter danst er en ik sinds een tijdje ook. We vinden het beide erg leuk. Bianca is een goede dansdocent en is fijn en helder in de communicatie en omgang.
Het is een ongelofelijk fijne dansschool. Ik heb toen ik klein was bij Bianca gedanst en ik ging er altijd met heel veel plezier naar de danslessen. Bianca is een hele fijne docent die weet wat ze doet. Je leert bij Bianca op een hele fijne manier dansen.
Vanaf dat ik tiener was al moderne en klassieke balletlessen bij Bianca gevolgd. Een jaar of 4 geleden ben ik weer gestart, nu bij haar eigen balletschool! Het is heel fijn en ontspannend om elke week weer een leuke en leerzame balletles te krijgen van Bianca en ondertussen is het ook gewoon heel gezellig!!
Bianca is een topjuf met veel oog voor de kinderen. Mijn dochter danst er sinds dat ze 2,5 is en vindt het er fantastisch. Er is veel aanbod in cursussen en speciale thema activiteiten. Het is iedere week weer een feestje!
Amsterdam, 13-04-2022 Lieve Bianca, Mijn liefde voor klassieke dans is ontstaan dankzij jou en dankzij je manier van les geven. Van mijn zesde tot mijn negende was ik een van je leerlingen. Je was in staat een mannelijke danser te boeien door vaak een “mannen rol” voor me te bedenken in je stukken. Dat was leuk en inspirerend ! Nu ben ik 17 jaar. Ik ben al 8 jaar leerling op de Nationale Ballet Academie in Amsterdam. Dit jaar heb ik de vooropleiding afgerond en ben ik aangenomen voor de beroeps opleiding die 2 jaar gaat duren. Zonder jou zou ik waarschijnlijk nooit gekomen zijn waar ik nu ben. Nogmaals hartelijk dank ! Je leerling, Simon Kortmann
Ik dans al vanaf mijn 4e bij Bianca en heb het altijd met plezier gedaan! Na een dansstop van 3 jaar toch weer terug bij Bianca terecht gekomen. Nu ben ik met veel motivatie en de steun die ik meegekregen heb gestart met een dansopleiding waar ik het heel erg naar mijn zin heb!
Professionele dansschool waar kinderen op een goede en plezierige wijze leren om hun passie uit te oefenen. Zeer goede begeleiding door gedreven en professionele dansdocent. Echte aanrader.
Lieve juf die leuk is met kinderen en volwassenen! Leuke creatieve lessen en erg leuke activiteiten!
Super fijne dansschool!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid