facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballegooyen Modes

Ballegooyen Modes

Info

REAL PASSION FOR FASHION

Geschiedenis

Een nieuw (mode) seizoen, een nieuw statement. Vrij vertaald, passie voor mode. Dat is wat Ballegooyen Modes zo’n bijzondere winkel maakt. Want die passie blijkt uit alles. De uitgebreide en kleurrijke collecties, zeer veel accessoires, onze gezellige winkel én natuurlijk het enthousiaste modeteam dat u graag wegwijs maakt tussen de nieuwste trends.

Tot ziens bij Ballegooyen Modes! Jan, Jolanda en het modeteam Ballegooyen Modes





"Ballegooyen Modes is een echt familiebedrijf dat de mode al drie generaties lang door de aderen heeft stromen. In Dussen, in de regio Altena werd de winkel ruim 50 jaar geleden geopend en werd door de jaren heen een vast adres voor kleding voor het hele gezin in de directe omgeving en wijde omtrek. In 2017 is met Joyce de derde generatie aan de slag gegaan in het modebedrijf. Zowel Jolanda als Joyce zijn opgegroeid tussen de kledingrekken aan de Molenkade, en weten alle ins en outs van het modevak. Jan maakt de geoliede machine compleet en samen met een topteam van modeprofessionals bieden zij een zeer ruim assortiment merkkleding. Naast de winkel kun je ook 24/7 terecht in onze webshop, voor 15.00 besteld is de volgende dag in huis."
Adres: Molenkade 25, 4271 AE Dussen
Telefoonnummer: 0416-391230
Stad: Dussen
Route: Molenkade 25
Postcode: 4271 AE



op zoek naar gerelateerd: ballegooyen modes openingstijden, ballegooyen sale, v ballegooijen mode, ballegooyen modes kortingscode, ballegooyen outlet, ballegooyen modes outlet, van ballegooyen damesmode dussen, modeshow van ballegooijen
Recensies
Groot modehuis met veel goede merken mannen -en damesmode. Ook webshop. Deskundig personeel die graag helpen. Gezellig om te shoppen in het dorp Dussen. Ook accessoires en schoenenmode aanwezig klein assortiment.
Super mooie winkel, met voor elk wat wils. Maar bovenal goed, vriendelijk personeel
Fijne zaak,je wordt goed geholpen. Voordeel alles onder één dak, dames en heren mode. En kleding wordt gratis vermaakt.
Goed geholpen bij het kiezen van bijpassende kleding. Mooie kleding, ruime keuze voor dames en heren
Zeer ruime keuze voor de hele familie. Veel merken met uiteenlopende prijzen. Voor elk wat wils!
Wowwowwowwww wat een ontdekking deze winkel!!! Voortaan ga ik hier heen! Pracht kleding, goede pasvormen, goede hulp bij het passen, aardige mensen. Wel een beetje aan de dure kant, maar het is het wel waard denk ik. Ik ben eindelijk goed geslaagd vandaag en ik zag nog zoveel andere dingen die ik ook wel mee had willen nemen. Soort luilekkerland voor kleding.
Snelle verzending, mooi prijzen en een persoonlijke note. Heel fijn om zo je bestelling te ontvangen
Prachtige winkel, mag hier graag komen. Topverkopers, zij worden je personal shopper met perfect styling advies, zowel bij de dames als de heren.
Heb ik al vaker aangegeven: mijn favo winkel!!
Op zoek naar een overhemd voor een bruiloft en overleg met het personeel. Enige tijd later teruggekomen en overhemd niet gevonden. Behulpzame dame vraagt of ze kan helpen, kan zich zelfs het eerdere gesprek nog herinneren trekt een lade open en vindt het gezochte overhemd. Top. Dit toont echte interesse en betrokkenheid bij je klant. Kunnen veel winkels nog van leren!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ballegooyen Modes met het openbaar vervoer


Dussen, Van der Dussenlaan 380 meter
227
229
628
676
Dussen, Molenkade 380 meter
223
227
229
Dussen, Van der Dussenlaan 390 meter
227
229
676
Dussen, Molenkade 390 meter
223
227
229

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid