facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballast Slapen

Ballast Slapen
Adres: Arnhemseweg 6 , Ede gld 6711 HA, NL
Telefoonnummer: 0318 610 091
Stad: Ede gld
Route: Arnhemseweg 6
Postcode: 6711 HA



op zoek naar gerelateerd: Matras kopen Ede, De Bedding Ede, Slaapoutlet kryptonstraat 14 Ede, Bedding Arnhem, Slaapcomfort, Bed en beddings, Outlet beddenzaak, Beddengoed uitkloppen
Recensies
Zojuist mn nieuwe matrassen ontvangen. Netjes thuisbezorgd door eigenaar Roland. Ook neergelegd op mn bed. Opnieuw een zeer prettige ervaring. Service staat hier op eenzame hoogte. In de winkel bij het aanschaffen van t matras goed en kundig geholpen door Esthervrouw van. Zij nam royaal de tijd. Heeft eerst goed naar mn slaapwensen geluisterd. Uiteindelijk op 3 matrassen gelegen en de meest luxe uitgekozen. Toen ik de prijzen hoorde was ik blij verrast. Nu vanavond voor de eerste keer slapen op mn nieuwe matrassen . Maar dat gaat vast goedkomen. Mensen als je nieuwe matrassen of beddengoed nodig hebt...ga hierheen!!
Ik had een hele specifieke vraag en een duidelijk budget en daar heeft de verkoopster ontzettend goed in meegedacht. Ze kon al mijn vragen beantwoorden, is professioneel en heel erg vriendelijk. Mocht ik ooit nog eens een deken nodig hebben dan ga ik zeker hier naartoe.
We hebben heel goed advies gekregen in deze winkel. Ee twijfelde tussen 2 matrassen en hebben het advies opgevolgd wat we kregen. Slapen al 8 weken heerlijk! Geen moment spijt. Wilde dit nig persoonlijk vertellen, maar is er door corona nog niet van gekomen. Ik zou iedereen aanbevelen naar deze winkel te gaan
Zolang als dat ik het weet kochten mijn ouders alles bij Ballast slapen. Nu ook weer fantastische service voor mijn 88-jarige moeder. Matras omgeruild en nu slaapt ze weer beter. Top service aan huis.
Al vele jaren klant en nu ook weer perfect geadviseerd en correct zijn de gekochte goederen geleverd. Kortom een zaak van vertrouwen welke bij ons hoog aangeschreven staat.
Bij binnenkomst voelde het al goed en vertrouwd. Heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Een heuse aanrader voor wie voor kwaliteit gaat.
Echte vakmensen waarbij de behoefte van de klant, en niet de eigen verkoop doelstelling, centraal staat. Een product dat jammer genoeg niet helemaal beviel werd zonder enig probleem omgeruild.
Top Service. Kom er al jaren en ook nu met de corona regels hebben ze mij goed geholpen.
Fijne winkel, heel goed advies. 1 week een medisch kussen mogen lenen om uit te proberen, erg fijn.
Voor een bed, matras of overtrek gaan wij altijd naar Ballast. Een prima bedrijf in Ede. Met een uitstekende service bed werd op de slaapkamer neergezet en gesteld en alle verpakkingsmateriaal meegenomen. Ook in de winkel een uitstekend advies gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid