facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Balk Vuurwerk

Info

De Vuurwerk specialist in de Nieuw-Vennep, Hoofddorp, kortom de hele Haarlemmermeer .
De grootste en goedkoopste

Geschiedenis

Het mooiste, beste en goedkoopste vuurwerk haal je bij ons!

Social Media verzorgd door Shinemark.nl

Adres: Hugo de Vriesstraat 56, 2152CT Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-686014
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hugo de Vriesstraat 56
Postcode: 2152CT



op zoek naar gerelateerd: Vuurwerk Hoofddorp, Vuurwerkboerderij Nieuw-Vennep, Vuurwerktotaal Nieuw-Vennep, Honcoop vuurwerk, Vuurwerk Hillegom, Vuurwerk Lisse, Rijwielhandel Nieuw-Vennep, Cardol Vuurwerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Honcoop Vuurwerk Nieuw - vennep Honcoop Vuurwerk Nieuw - vennep 1 km Fantastisch, behulpzaam, je kunt meteen terecht en wordt goed geholpen voor een eerli...
Recensies
Een prachtige KTM mtb gekocht super blij mee! Leuk bedrijf met gespecialiseerd personeel.
Mooie ruim opgezette winkel. Ik werd prettig geholpen. Waarom geen 5 sterren dan? Vanaf fiets bestellen tot uitleveren duurde vrij lang kon BALK niks aan doen maar ik werd niet op de hoogte gehouden, moest zelf iedere keer bellen. Toen het nog langer ging duren, is de fiets bij een collega fietsen winkel gehaald. Top geregeld.
Wij zijn al jaren heel tevreden over Balk. Altijd goede, deskundige service, met een glimlach. Ze kennen jou en de historie van jouw fiets en geven goed advies. Ook prettig dat ze je bellen als er iets aan de hand blijkt te zijn met je fiets dat niet voorzien was en waar extra kosten aan zitten. Ze overleggen dan met je of je dat meerwerk wilt laten doen of toch nog even niet. De keus is aan de klant, maar veiligheid staat uiteraard voorop. Eén minpuntje; ze zijn zo goed dat ze het altijd erg druk hebben. Het duurt dus vaak even voordat je terechtkunt. In ieder geval voor regulier onderhoud. Maar goed, als je dat weet kun je er rekening mee houden.
Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid!! Ook wordt er uitgebreid tijd genomen om te helpen bij een kleine aankoop zoals bv een helm.
Een Ebike kopen is een dingetje hoor. Dan ik het wel heel fijn om hier alle nodige adviezen , proefritje en keuze te krijgen. Prima afwikkeling van het hele proces . Voelde goed.
Prima service, en meedenkend personeel. Deze fietsenzaak is echt aan te raden als je fiets liefhebber bent.
Servicebeurt voor mijn racefiets. Eventuele extra kosten werden vooraf gemeld, geen verrassing achteraf dus. Ben zeer tevreden.
Veel keuze in e-bikes. Deskundig advies. Vriendelijk personeel. Nemen alle tijd als je extra wensen hebt om de e-bike te personaliseren.
Balk is een "grote" naam in ons dorp. Terecht vind ik. Ze zijn zeer kundig en hebben goed advies voor de fiets die je wil hebben. Voor de kwalitatief betere fiets hebben ze keuze. Als iets niet kan, zeggen ze dit en geven ze de reden waarom iets niet kan. Duidelijk is dat. Bij het nakijken van je fiets, moet je een afspraak maken. Dit is prettig, zo kan je op jouw moment je fiets afgeven. Bij het afleveren van je fiets krijg je een mooie map mee met de papieren én een persoonlijk kaartje wat het voor mij echt af maakte. Ik blij met mijn nieuwe fiets, maar de medewerkster van Balk die me persoonlijk bedankt voor de koop. Dat maakte het echt af.
servicebeurt, nieuwe cassette & ketting en mijn fiets loopt weer als een zonnetje. dankzij de expertise & de perfecte service van balk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid