facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Balans Personal Training

Info

Personal Trainer in de Bollenstreek.

Professionele sportvisie gebaseerd op testen/metingen, individuele aandacht, hard werken en plezier!



"Sportcentrum"
Adres: Stationsweg 47A, 2182 BA Hillegom
Telefoonnummer: 0623440885
Stad: Hillegom
Route: Stationsweg 47A
Postcode: 2182 BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Health coach Marjolein - gewichtsconsulent & Voedingsadviseur Health coach Marjolein - gewichtsconsulent &... 2 km Marjolein heeft me veel geleerd over bewuste keuzes maken. Met fijne gesprekken en ve...
Recensies
Via de fysiotherapeuten van Sportplaza sport ik nu bij deze prachtige club met alle luxe voorzieningen. Naast alle sportfaciliteiten hebben ze wel 3 verschillende sauna’s en een koud water bad! Ook het vriendelijke personeel zorgt dat ik niks te kort kom en na het sporten neem ik meestal een van de gezonde vegan smoothies aan hun gezellige bar, heerlijk!
Lange tijd heb ik niks gedaan en nu ben ik zover '' de knop moet om'' Na verschillende clubs te hebben bezocht en een aantal proeflessen verder ben ik uitgekomen bij Sportplaza, dit voelde gelijk als ’n warm bad. Lieve mensen, heerlijke sauna’s en een fijn sportklimaat met vele keuzes.
Fijne club met een gezellige bar. Goed vak personeel, erg prettig! Fijn apparatuur met vele mogelijkheden. Voor PT training is dit echt een aanrader! Samen met mijn vriendin maken wij hier gebruik van.
Kom hier sinds de verhuizing en geen 1 club gevonden waar ik zo goed word geholpen! Persoonlijke aandacht en alle faciliteiten tip top in orde. Daarnaast ook erg schoon en hygiënisch wat ook niet geheel onbelangrijk is. Nogmaals bedankt en op nog vele sportieve jaren.
Samen met mijn vriendin lid geworden van deze gave Club. Fijne sfeer met mooie fitness-toestellen. Ook hebben ze een ruim assortiment voor voeding supplementen. Aanrader!
Al jaren actief in deze mooie club, vol animo aan lessen en apparatuur. Na het sporten staat mijn voeding shake al klaar aan de bar. Top.
Goeie apparatuur en vriendelijk personeel. Heerlijke sauna's ook. Kortom een geweldige sportclub met alles wat je nodig kan hebben.
Een trendy sportomgeving met vele mogelijkheden. Fijn personeel en een gezellige bar. Een dikke plus voor de heerlijke sauna’s WOW!
Altijd schoon, netjes en je word altijd ontvangen met een glimlach! Apparaten werken ook fijn en ze staan altijd voor je klaar bij vragen.
Ik ben net komen wonen in het mooie dorp Hillegom. Ben bij verschillende clubs geweest en uiteindelijk voor Sportplaza gekozen. Mooie en schone uitstraling met heerlijke sauna’s.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid