facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Balans kinderboerderij De Veenweide

Balans kinderboerderij De Veenweide

Info

Kinderboerderij De Veenweide is een onderdeel van Stichting Balans, de welzijnsorganisatie van Soest en Soesterberg.

Geschiedenis

De kinderboerderij ligt al ruim 40 jaar aan het Vedelaarpad midden in de wijk Overhees. Het is een prachtige locatie waar kinderen tot en met 12 jaar en hun ouders/verzorgers gratis kunnen genieten van de dieren en educatieve activiteiten. Naast een veelzijdigheid aan dieren is er op De Veenweide ook een uitdagende speeltuin te vinden. Er is gelegenheid om binnen te zitten in de koffiekamer of buiten op het terras.

Adres: Vedelaarpad 53, 3766CM Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 06-86864387
Stad: Soest
Route: Vedelaarpad 53
Postcode: 3766CM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Soest openingstijden, Kinderboerderij Baarn, Kinderboerderij Amersfoort, Balans Soest, Kinderboerderij Leusden, Balans soest agenda, Speeltuin Soest, Balans Soest medewerkers
Recensies
Leuke kinderboerderij! Na 19 jaar wonen in Soest nu pas ontdekt. Maar ja, er moesten eerst kleinkinderen zijn met de juiste leeftijd. Er werd druk gebruik gemaakt van het "speeltuin" gedeelte. We komen zeker weer terug, kleindochter was nog niet uitgespeeld hier. En er was een ook leuke variatie in de aanwezige dieren...
Ik was hier vanwege zoveel jaar bestaan. Het goot als een gek. Wij hebben onder de parasol gezeten en bingo gespeeld. Het was heel gezellig.
Leuke plek om middagje met je kinderen door te brengen. Spelen, dieren kijken en ijsje eten. Top!
Leuke kinderboerderij met hele vriendelijke personeel. Er is veel speelgoed voor allerlei leeftijden en de speeltuin is gezellig ingericht.
Leuke kinderboerderij met voor ieder wat wils. De kinderen kunnen los in de speeltuin of aaien bij de dieren. Ouders kunnen heerlijk op het terras van de zon genieten. Het is mogelijk om koffie te drinken en bij lekker weer een ijsje te halen.
1 van de beste boerderijen. Ik raad aan. Erg mooie schone wc's Lekkere koffie,bescuit, chips, isjes voor klein prijsje. Perfect.
Prima kinderboerderij. Ruim opgezet, alle dieren zijn aanwezig en veel speelgelegenheid. Mooie digitale doneerzuil, binnen 2 seconden gepiept. Kunnen andere kinderboerderijen een voorbeeld aan nemen!
Super leuk voor de jong en oud gezellig personeel en voor ieder wat te doen Lieve dieren, verzorgt ! zelf een reuze leguaan genaamd Henk En zelfs eten en drinken verkrijgbaar Goede sanitairen voorziening zelfs voor meer invalide En voor iedereen toegankelijk antree gratis Svp bij binnen komst zit een klein gleufje voor evt donaties ?
Zeer leuke kinderboerderij met leuke speelweide en lekker iedere dag kans om dieren te helpen voeren
Leuke kinderboerderij. Genoeg te zien en te doen voor de kleintjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid