facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Balance Bleiswijk

Balance Bleiswijk

Info

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

Adres: Hoekeindsehof 1-4, 2665 JZ Bleiswijk
Telefoonnummer: 0624569035
Stad: Bleiswijk
Route: Hoekeindsehof 1-4
Postcode: 2665 JZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Love your looks Love your looks 54 meter Top! Zeer goede kapster; vakwerk en belangstellend!
Bij Annet Bij Annet 634 meter Bij Annet kunt u zonnen, uw spieren trainen op onze Slender You bewegingsapparaten en...
Re-Balance Re-Balance 729 meter Vanochtend weer genoten van een heeeerlijke gezichtsbehandeling. Dank je wel Sandra!!
Yogastudio Sun Bleiswijk Yogastudio Sun Bleiswijk 774 meter Een gezond, slank lichaam en een ontspannen geest. www.yogastudiosun.nl
Evo Hair Products Evo Hair Products 4 km evo - saving ordinary humans from themselves
Recensies
Bedankt Iris, door jouw goede en enthousiaste begeleiding ben ik weer op het gewenste gewicht gekomen, jouw manier van begeleiding was meedenken en goede adviezen geven, ook fijn dat er niets opgedrongen werd en je goed mee dacht met het maken van de keuzes van de producten. Fijn dat ik nog een jaar lang elke maand kan komen wegen, dus bij deze, wil je ook in Balance komen en je weer met zelfvertrouwen de wereld tegemoet gaan, dan moet je zeker naar Iris van Balance Bleiswijk gaan.
Ik heb Iris in 2020 benaderd omdat ik zelf nu eens echt blijvend wilde afvallen. Ik ben gestart met het starterspakket en moet zeggen dat is heel goed te doen. Ook daarna was het niet moeilijk met de hulp van Iris. De begeleiding van Iris was altijd top! Zij heeft mij geleerd goed met de koolhydraten om te gaan waardoor het lukte mijn kilo’s makkelijk te verliezen. Iris is een goede motivator en ook als het minder gaat dan weet zij jou te motiveren. Iris is toegankelijk en doelgericht, heel fijn! Kortom als jij je levensstijl wat eten betreft wil veranderen ga naar Iris!
September 2022 ben ik via een kennis in contact gekomen met Iris van Balance Bleiswijk. Intake gesprek gehad en gelijk een goed vertrouwd gevoel bij Iris. Hoefde er niet over na te denken en ben gelijk van start gegaan. Nu 24 november en ik heb mijn streef gewicht behaald. Dit met de hulp van Iris ben ik er zo door heen geholpen. Perfect verlopen en echt een aanrader om zo je kilo’s kwijt te raken op een verantwoordelijke manier. Iris bedankt voor je hulp was top.
Voor mij is dit de methode geweest om mijn levensstijl en eetpatroon te veranderen. Daardoor ben ik al twee jaar op een blijvend gewicht. Iris is een geweldige motivator en erg kundig. Ze denkt mee als je iets minder lekker vindt en helpt je met je voedingsplan. Daarnaast ook een gezellige en toegankelijke vrouw. Ben je opzoek naar een consulente, dan kan ik iedereen aanraden Iris te bezoeken.
Mede dankzij Iris al een behoorlijke poos op een prachtig gewicht. Fijne begeleiding, altijd persoonlijk en altijd geinteresseerd. Ik heb mijn traject als ZEER prettig en makkelijk ervaren door Iris haar vakkundige en fijne benadering!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid