facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor baksels.net

baksels.net

Info

Baksels.net helpt je met leerzame, gezellige bakworkshops om thuis heerlijk brood en banket te leren bakken. Daarnaast is er een website vol inspirerende bakrecepten!

Producten

Workshops brood en banket bakken

Adres: Patriis 9, 9035DL Dronrijp
Telefoonnummer: +31 6 12291936
ten.sleskab@ofni
Stad: Dronrijp
Route: Patriis 9
Postcode: 9035DL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koekjesbestellen.nl Koekjesbestellen.nl 5 meter Heerlijke, handgemaakte koekjes, eenvoudig online te bestellen en ze worden bij je th...
Van der Kloet Brood & Banket - Dronrijp Van der Kloet Brood & Banket - Dronrijp 606 meter Van der Kloet Brood & Banket is iedere dag passioneel aan het werk om heerlijk brood ...
Recensies
Hele leerzame en lekkere workshop gevolgd bij Mannin! Alles zo goed voorbereid, duidelijke instructies en uitleg over het brood bakken. Heerlijk verzorgde lunch erbij. Echt een aanrader voor iedereen die brood wil leren bakken of gewoon een leuke workshop wilt volgen! Ga de broden zeker thuis weer eens maken met de gekregen instructies :-. Bedankt!
Afgelopen zaterdag met mijn zus en dochter een leerzame workshop gevulde en 2 andere soorten koekjes gevolgd. Het was heel gezellig en leerzaam. De begeleiding en uitleg van Mannin was top en het eindresultaat mocht er ook zijn. Complimenten en zeker ook voor de ruimte waar de workshop werd gegeven. Zeker tot een volgende keer! Groetjes Cora
De workshop bladerdeeg was niet alleen leerzaam en inspirerend, maar ook nog eens gezellig en niet te vergeten ontzettend lekker. Mannin legt alles duidelijk uit, zodat je als thuisbakker prima in je eigen keuken verder kunt. Zeker omdat je de uitgebreide informatie én recepten later toegestuurd krijgt. Ik kom zeker terug voor een volgende workshop.
Echt een leerzame brood workshop bij Mannin gevolgt. Niet alleen de resultaten die je meeneemt naar huis zijn heerlijk en leuk, maar ook de theorie achter het waarom je doet wat je doet zo belangrijk is! Bedankt Mannie! Zeker voor herhaling vatbaar met een bakworkshop!
Op zoek naar een broodbak cursus in het noorden van het land, belande ik op de website van Mannin. Vriendelijk en vakkundig weet ze je te inspireren en legt ze het proces van het broodbakken aan je uit. De workshop is volledig en de tijd vloog voorbij. Zeer genoten van de workshop grootbrood bakken!
Ik heb samen met mijn moeder de workshop Groot Brood gevolgd. Een hele gezellige dag gehad onder begeleiding van een gepassioneerde Mannin. Echte aanrader voor een leuke dag
Ik vond het een gezellige en heel leerzame workshop waarin heerlijke oranjekoek, keallepoaten en dúmkes werden gemaakt. De workshop is tot in de puntjes voorbereid. Er wordt veel uitgelegd over ingrediënten en werkwijzen. Ik begreep van Mannin dat de hoeveelheid gluten in een baksel de taaiheid/ brosheid bepaalt en dat je afhankelijk van het soort meel en de bewerking dit wat kunt sturen. Leerzaam!
Wat een leuke en leerzame bakcursus! Veel geleerd en daarna thuis nog kunnen genieten van alle lekkere koekjes! Bedankt voor de leuke middag Mannin!
Erg gezellige en leerzame workshop. Mannin heeft alles goed uitgelegd en is alle stappen bij langsgegaan. Het resultaat was geweldig! Zeker aan te raden om een workshop te volgen bij Mannin!
Mannin geeft workshops waar je echt wat van leert en dat voor een zeer schappelijke prijs. Ze weet haar passie voor het broodbakken op een zeer goede manier over te brengen op de cursisten. Zelf heb ik twee workshops met heel veel plezier gevolgd en het heeft mij enorm gestimuleerd om vol enthousiasme thuis broden en broodjes te blijven bakken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid