facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bako urk

"Bako Bouw en Verhuurcentrum is de bouwmarkt voor bouwbedrijven en particulieren voor bouwmaterialen en de verhuur van machines.In onze showroom kunt u terecht voor de mooiste deuren, beslag, schuifkasten, tegels, badkamers en kunststof kozijnen.Met onze meer dan 1800m2 aan winkel oppervlakte waarvan meer dan 400m2 showroom kunnen we bijna iedereen op weg helpen met de verbouw of nieuwbouw van hun woning. Ook voor advies kunt u altijd bij ons terecht zowel zakelijk als particulier."
Adres: De pan 6, 8321mz Urk
Telefoonnummer: 0527788391
Stad: Urk
Route: De pan 6
Postcode: 8321mz



op zoek naar gerelateerd: Bouwmarkt Urk, Kunststof kozijnen Urk, Op 't Hof Urk, Steiger huren Urk, Deuren Urk
Recensies
Goed bouwcentrum, geven goede adviezen en denken met je mee in oplossingen!!
Dit bedrijf verdient 5 sterren. Je wordt hier heel goed geadviseerd en bovendien goed geholpen. Niets is teveel. Hier is de klant nog koning.
Ruime winkel. Ook voorzien van een drive-in. Prijzen zijn redelijk. Je wordt goed geholpen. Zagen doen ze ook en is gratis.
Goede service, altijd top. Goed geholpen door Jan.
Alles voor de klus
Goeie bouwmarkt
Goede service en niet duur
Uitstekende service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid