facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BAKKIT

BAKKIT
Adres: Zwaanshals 299, 3035 KH Rotterdam, Nederland
Staat: Zuid-Holland
District: Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Zwaanshals
Huisnummer: 299
Postcode: 3035 KH


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 09:00–17:00

Recensies
afgelopen vrijdag hier geweest om wat te drinken en iets erbij.nnHet was er leuk ingericht van binnen. Je kan zowel binnen als buiten zitten.nnwe hadden koffie en Jasmijn thee met iets zoets erbij.nnde toetjes waren niet te zoet en dat vind ik lekker.nnhet was okay. leuke sfeer leuk om geprobeerd te hebben. maar ik zal er niet vaker komen.
Gisteren bezocht ik Bakkit met mijn 2 vriendinnen en twee kinderen, we hadden een geweldige ervaring. We werden hartelijk verwelkomd. De kinderen kregen kleurtjes om mee te spelen, wat echt bijdroeg aan de gezellige sfeer. Het gebak was voortreffelijk, je proefde dat het vers en met liefde gemaakt is. De ambiance was warm en uitnodigend, precies zoals Bakkit belooft. Deze bakkerij, is een absolute aanwinst voor het Oude Noorden in Rotterdam. Bakkit is een plek waar passie voor bakken en gezelligheid samenkomen, en wij komen zeker terug voor meer heerlijke momenten!
Het is nog een beetje een rommeltje maar op de plek van holy ravioli kun je nu softijs eten. Het is duidelijk dat er aandacht aan besteed is en men ambitie heeft ver boven de snackbar. De combinatie die ik had paste perfect, het ijs minder luchtig dan sommige andere softijs maar dat is geen nadeel. Er staan buiten een paar tafels en binnen een paar hoge stoelen waarvan er een paar minder bruikbaar zijn omdat de balie vol staat. Zeker voro herhaling vatbaar
Leuke tent, ik had een matcha iced latte met kokosmelk genomen en een pistache chocolade croissant. De matcha vond ik teveel naar melk smaken, miste de echte matcha smaak. De croissant was echter wel heel lekker! De messen en vorken waren erg vies. Dus zeker nog ruimte voor verbetering.
Fantastisch moederdagcadeau gehad. Wat een leuke tent en wat een heerlijkheden. Ziet er erg verzorgd uit en alles is met liefde gemaakt. Ik heb de Rotterdamse rol op met framboos. Heerlijk!nKom hier zeker nog eens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid