facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkertje Bakker

Bakkertje Bakker

Info

Voor lekker, eerlijk brood, broodjes of gebak kom je naar Bakkertje Bakker. Extra geliefd voor haar speltbrood en desembrood.

Adres: Grotestraat 72, 5801 BH Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478640267
Stad: Venray
Route: Grotestraat 72
Postcode: 5801 BH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij de Klein Venray, Bakkerij PLUS Venray, Deurne bakkerij, Bakkerij Vedder vlaaien, Belegde broodjes Venray, Bakker Heide, Nonnevotten venray, Bakkerij Helmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bufkes Venray Bufkes Venray 69 meter Glazen waren niet schoon. Een broodje besteld, bufburger deluxe. Het broodje was zo k...
Helen's Cakery Helen's Cakery 1 km Hobby Bakster.Voor fondant taarten, cupcakes, soesjes, vlaaien, luxe taarten of bonbo...
Subclub Venray Subclub Venray 2 km Voor iedere klant het broodje exact zoals hij wil
De Stasie - station Venray De Stasie - station Venray 3 km Erg lekkere broodjes voor een mooie prijs en bereid door vriendelijk personeel!
Recensies
Belachelijk, €3,40 voor een zacht bolletje met 1 plakje kipfilet, een schijfje komkommer en een plakje tomaat. Hoe verzin je het.. waarschijnlijk zijn we dezelfde chagrijnige, botte blonde vrouw tegengekomen. Zonde! De dag ervoor juist heel goed en klantvriendelijk geholpen door een jongere medewerker. Als je een oudere blonde dame achter de toonbank ziet staan, is mijn advies om even door te lopen naar een andere bakker, of beter nog: ga lekker even zitten bij de koffiebar in dezelfde straat. Daar kunnen ze wél lachen en hebben ze heerlijk eten en drinken.
Ik kom al jaren daar broodje halen er werkt daar een ouwe blonde wijf, zeer onvriendelijk sterker nog ze is erg onbeschoft. Ik raad jullie echt aan om daar niet te eten.
Redelijk. Prijs voor een vers broodje is wel top
Ik zag een review ertussen staan waar ik zelf ook een ervaring over kan delen. Ik ben een tijd terug langs geweest en kreeg een hele botte reactie van een oudere werkneemster met blonde haren bij het bestellen van broodjes. Waarschijnlijk dezelfde mevrouw die beschreven wordt in een andere review. Wellicht lesje klantvriendelijkheid?
Hele menu vergelijkbaar met Bakker Bart. Eén erg onvriendelijke medewerkster met blonde haren, reageerde op een erg nare en agressieve manier naar enkele klanten. Voor mij een directe afknapper. Ook extra betalen voor extra beleg maar dan krijg je maar 2 plakjes komkommer, erg karig voor 50 cent.
Mevrouw met blonde haren erg onvriendelijk en bot bah! Ook broodje gezond Beleg zonder handschoenen bah
Lekkere broodjes en broden. De belegde broodjes zijn ook heel goed, ze worden vers voor je gemaakt. Er is genoeg keuze.
Niks mis met de kwaliteit van het brood. Ik wil alleen de worstenbroodjes van Bakkertje Bakker, in mijn ogen de lekkerste. Een minpunt is dat de winkel sluit om 17.30 uur op koopavonden. Ik haal dat meestal niet. Mag wel een uurtje later, wat mij betreft.
We hebben lekker gegeten hier en werden geholpen door een hele vriendelijke lachende jongeman. Een bakker met een brede glimlach is de beste bakker en de broodjes smaakte heerlijk 5 sterren.
Wat moet ik zeggen. Gewoon goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid