facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij-wereld

Bakkerij-wereld

Info

Deze pagina is voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot het mooie bakkersvak.
Nieuwtjes, filmpjes, apparatuur aanbod etc
www.bakkerijwereld.com

Geschiedenis

ben je professioneel of hobbybakker? dan is dit je pagina!
Voor wie apparatuur zoekt, aan wil bieden, vervangen / vernieuwen. Maar ook leuke marktontwikkelingen en gebeurtenissen worden gepost!

Onze taak

Onze missie is;
Apparatuur verkopen waarbij de prijs puur op de kwaliteit is gebaseerd.
Zo voorkomt de bakker onnodig betalen voor merknaam, dure verkopers en overheadkosten.

Eigenaar van Snippack bv is zelf bakker, dat schept een band. Ervaring spreekt. (ruim 30 jaar ervaring)

Deze onderneming is uit hobby geboren, met liefde streven wij ernaar bakkerijen op deze manier te ondersteunen.

Producten

complete inrichting voor de kleine en middelgrote productie omgeving mbt bakkerij

Een kleine greep uit het assortiment;
deegverwerking voor groot en kleinbrood, doseerapparatuur, chocolade verwerking, koeling, vriezer
kratten, dolly's, bakplaten, bakvormen, werkbanken, productielijnen, lopende banden,broodsnijmachines,planeetmengers, vaatwassers etc.
Te veel om op te noemen.



"Alle bakkerijbenodigdheden op één plek!Of het nu gaat om de inrichting van een nieuwe bakkerij of het vervangen van afgeschreven apparatuur, we hebben voor iedereen een oplossing. Met een dagelijks wisselend aanbod van nieuwe,- en gebruikte machines zit er vaak wel wat tussen wat aan uw eisen voldoet. Omdat we beschikken over een groot netwerk zal er weinig zijn waar we niet aan kunnen komen, daarnaast zijn we altijd geïnteresseerd in het opkopen van apparatuur.Heeft u specifieke wensen of wilt u ons aanbod komen bekijken, 1 telefoontje, mailtje of een berichtje via WhatsApp /Facebook is voldoende om een afspraak te maken om een bezoek te brengen aan onze hal in Ede."
Adres: Galvanistraat 30, 6716AE Ede Ede
Telefoonnummer: 0640996849
moc.dlerewjirekkab@ofni
Stad: Ede
Route: Galvanistraat 30
Postcode: 6716AE Ede



op zoek naar gerelateerd: bw sm5 van bakkerij wereld, bakkerswereld, bakkerijwereld ede, bakkerij werelds leidsche rijn, snippenberg bakkerij machines, bakkerij vakblad, bakkerij werelds, bakkerij apparatuur gebruikt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Explora Airco & Diagnose Explora Airco & Diagnose 501 meter Welkom bij Explora Airco en Diagnose. Op deze pagina vind je alles omtrent airco- en ...
Blokker Blokker 3 km
Media Markt Ede Media Markt Ede 4 km Hele fijne winkel, ervaren en vriendelijk personeel hebben me goed geholpen met de ju...
Recensies
Al jaren een zeer tevreden gebruiker van de BW SM5 kneder. Helaas laatst een klein defect aan de kneder gehad. Dankzij de snelle en goede service kneedt de machine inmiddels weer als vanouds.
Het is prettig om je gedachten over het bakken vrij te delen met Jan. Zijn verleden is bakker, dus hij wéét waar hij het over heeft. Altijd een luisterend oor voor de professional, de ervaren hobby thuis bakker, maar ook als je net je eerste stappen in de bakkersbranche zet. Jan comminiceerd heel modern: via een 06- nummer, facebook, insta en mail. Een bezoek in Ede is mogelijk na afspraak.. Jan is wat dat betreft een top vent.
Je wordt zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Ik kocht alleen enkele bakblikken maar kreeg er ook heel goed advies bij. Ik kom hier zeker vaker!
Omdat mijn broodbak-hobby serieuze vorming ging aannemen en ik mijn planetaire keukenmachine niet stuk wilde draaien ben ik mij gaan oriënteren op een degelijk alternatief. Op aanraden van medebakkers ben ik bij Jan en Marja in Ede terecht gekomen. Ik ben daar erg hartelijk ontvangen, heb eerlijk advies gekregen waar Jan ruim de tijd voor nam. De keuze was gauw gemaakt en heb inmiddels de spiraalkneder BW SM5 in bezit waar ik zeer tevreden over ben. Ook de aftersales van Bakkerij Wereld is uitstekend. Kortom, ben je op zoek naar goed advies en goede apparatuur, dan moet je bij Bakkerij Wereld zijn!
Een snoepwinkel voor bakkers! Je kunt naar hartenlust zoeken in hun magazijn naar alles wat je nodig hebt. Goed aanbood van tweedehands maar ook nieuwe benodigdheden en goed advies. Eigenaren nemen tijd voor je, wat ook heel fijn is. Ik kom er graag terug.
In mijn zoektocht, als redelijk fanatieke thuisbakker, naar een goede spiraalkneder, kwam ik terecht op de site van Bakkerijwereld.com. Met hun tips en adviezen heb ik gekozen voor de BW SM5 special edition. Ik heb de kneder nu een paar weken in huis en ik ben er super tevreden over. Bijna iedere dag doet het apparaat wat het moet doen, kneden en dat doet het goed. Ook een klein recept van ongeveer 600 gram deeg is er goed mee te kneden. We heb het apparaat zelf opgehaald in Ede. Wij waren er meer dan welkom en al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Na de aankoop nog even door de zaak lopen struinen en daar vond ik nog het een en ander van mijn gading. De after-sales zijn werkelijk voorbeeldig. Even een mailtje, telefoontje of wat ook en je wordt geholpen of van advies voorzien.
Op advies van derden dacht ik goed zaken te doen met Jan. Deze meneer heeft letterlijk duizenden euro's aan mij verdiend. En als klap op de vuurpijl..na telkens geen gehoor geven..een defecte klopper. En nooit meer contact opnemen. Wat een bagger bedrijf! Boontje komt om zijn loontje..schandalig hoe er met ondernemers wordt omgegaan!!
Ben eigenaar van een restaurant in Portugal. Ik was op zoek naar een kleine deeg menger . Had mijzelf er in verdiept en hier in Portugal hoofdzakelijk Chinese machines . Ik wou een machine met ketting aandrijving en geschikt voor 5 kilo deeg. Na zoeken op het internet kwam ik terecht bij bakkerij wereld. Nou dat viel niet tegen , via Whatsapp contact gehad met Jan en de beste oplossing was een BWSM 5. Italiaanse degelijke machine . Na ik hem had besteld binnen 4 dagen in huis. Algarve Portugal dus. Gelijk mee gaan werken en top resultaat! Vergeet planeet menger en dergelijke . Als je een goed resultaat wilt is een spiraal kneder onontbeerlijk , 15 jaar te laat de beslissing. Brood bakken is nu een fluitje van een cent ! En na de koop informeert Jan nog even of je tevreden bent. Kortom: superservice
Zeer goed geholpen door Jan. Een supper apparaat geleverd. En Jan zal je altijd helpen als je vragen of problemen hebt. Ben supper blij met mijn kneder.
Ik heb hier als particulier een kleine spiraalkneder aangeschaft. je wordt hier duidelijk en met vakkundig uitleg geholpen door de eigenaar Jan zelf. Ook zijn service is top, na een jaar was de kabel aan vervanging toe achteraf bleek dat dit niet nodig was. en dit heeft die gelijk zonder problemen verholpen! Aanrader!
Reageer op deze plaats
Pieter
Hier voel je je nog echt klant! Alles word goed uitgelegd, je kan merken dat het bakkersvak ze lief is. Ze kennen én kunnen het bakkersvak. Mijn ogen zijn geopend, ik ging met een hoofd vol nieuwe inzichten naar huis. Een aanrader voor iedereen die wil starten

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid