facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Vreugdenhil

Bakkerij Vreugdenhil

Info

De eerste 3 sterren bakker van Nederland! Kwaliteit en passie voor het ambacht proeft u in ons brood en banket! Welkom in onze winkel in Maasdijk.

Geschiedenis

De geschiedenis van 'Bakkerij Vreugdenhil' beslaat een lange periode.

Het begon allemaal in 1923 toen Jan Vreugdenhil sr. een bakkerij overnam.

Generatie op generatie nam de bakkerij over en het groeide uit tot een bedrijf dat in de loop der tijd zijn sporen verdiend heeft. Het is dan ook zeker de moete waard om eens in de geschiedenis van ons bedrijf te duiken.

In zekere zin is 'Bakkerij Vreugdenhil' met zijn twintig werknemers nog steeds een familiebedrijf. Die sfeer straalt het namelijk ook uit naar alle medewerkers die zich dan ook nauw bij de familie en bedrijf betrokken voelen. Dit alles met het dankbare gevolg dat heden ten dage de 'Vreugdenhilgroep' een hechte groep mensen is bij wie service en kwaliteit voorop staat.

Dit concept heeft zeker bijgedragen aan het succes dat onze ambachtelijke bakkerij in wijde omgeving heeft.



"Uitgeroepen tot de beste bakker van Nederland 2021/2022.Kwaliteit, ambacht, passie voor brood en banket, familiebedrijf sinds 1923.U bent van harte welkom in onze ambachtelijke bakkerij in Maasdijk.Volg ons ook op Instagram @bakkervreug"
Adres: Willem III straat 27, 2676 AN Maasdijk
Telefoonnummer: 0174512424
ln.lihnedguervjirekkab@ofni
Stad: Maasdijk
Route: Willem III straat 27
Postcode: 2676 AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: bakkerij vreugdenhil vacatures, bakker berg, bakkerij vreugdenhil openingstijden, facebook bakkerij vreugdenhil, bakkerij vreugdenhil verbouwing, vreugdenhil transport maasdijk, bakkerij maasdijk, vreugdenhil maasland
Recensies
Een van de beste bakkerijen uit de regio. En dat komt zeker door de vele soorten gebak, brood, koeken, Tevens kan je er koffie drinken. Nu in december was het helemaal druk van wegen de oliebollen en kerststollen. Mensen komen van uit de hele regio naar deze bakkerij.
Aardige mensen heerlijk brood en gebak. Ziet eruit alsof je in de Efteling ben super mooi allemaal. Heb een kopje koffie gedronken met een gebakje. De dame die hier aan het afruimen was was uitermate goed gehumeurd. Was lekker ABBA liedjes aan het zingen. Mijn complimenten ongemerkt hebben jullie me dag die begon met een 4 naar een dikke 9 geholpen!!!
1 van de betere bakkers in zuid holland. Producten zijn van hoge kwaliteit en worden met liefde bereid. Brede keuze uit vele broodsoorten. Gebak is hemels
Heerlijk brood en veel keuze aan gebak
Gewoon beste en fijnste bakker in de omgeving. Rij wekelijks graag keertje om om hier brood te halen.
Lekkere koffie met een croissant of een broodje. Goed verzorgd en vriendelijke bediening. De inrichting is nog erg nieuw en strak en oogt daardoor nogal steriel. Het zou van mij wel iets meer warmte mogen uitstralen.
Als ik van Annemarie mijn hulp en toeverlaat hoor , dat zij richting bakkerij Maasdijk gaat , ga ik vast op de website kijken en krijg ik een begerige blik in de ogen van al die heerlijkheden , die passeren en word ik heel hebberig ! Want wat ik ook bestel of het nu ons dagelijks brood is , het Paleisbanket waaronder met name de rumkoekjes die fietsen er hier lekker in , het gebak of de gezellige hartige hapjes , het is allemaal niet te versmaden en erg lekker . Ik hoop dat u nog lang mag blijven bakken en zou er niet een piepklein filiaaltje in Zwolle lekker centraal kunnen komen ?.
Wat een traktatie !!! Héérlijke cake omhuld met marsepein kado gekregen van schoonmoeder van 88 jaar uit Kampen ! ECHT GEWELDIG -> zo intens lekker ! Elk kopje koffie is nu een verwenmoment. Dank bakkers ‍ , vakwerk .Je proeft “een & al liefde in het product “ Groeten Heleen
Deze bakker is niet normaal lekker. Het gebak brood en alle vele extra dingen die ze verkopen zijn lekker rijd er graag een stukje voor om. Ze zijn niet voor niets de beste bakker van Nederland. Tot snel
Deze bakkerij heeft kwaliteitsprodukten en ik kom hier zowiezo voor het brood. Een mooie winkel met klantvriendelijk personeel. En de mogelijkheid om koffie te drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid