facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Vos

Bakkerij Vos
Adres: Amerstraat 22, 2987ca Bolnes
Telefoonnummer: 0180411729
Stad: Bolnes
Route: Amerstraat 22
Postcode: 2987ca


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 17:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poelier & Grill ASIVA Poelier & Grill ASIVA 466 meter Makkelijk zo,.n poelier in de buurt kleine zaak, maar vriendelijk personeel, de lokat...
Recensies
Geweldige bakkerij, met heel vriendelijk personeel.
Oliebollen en appelflappen worden bij het inpakken met blote handen vol vastgepakt. In deze Corona tijd ! Hirrna weer met blotte handen geld of pin gebruiken. De buitenkant vd appelflappen waren zo zacht dat er met de vingers in geprikt werd. Bediening is beschoft en arrogant, lijken alleen vriendelijk naar mensen die ze kennen. Bovenal worden de hygiene principes niet gevolgt. Waarom geen tang gebruiken voor de bollen en flappen ? Oudere vrouw was zeer traag en kan de kasda niet bedienen.
Een bakker zoals een bakker hoort te zijn. Echt het gevoel van vroegah! "Wil je je broodje warm?" hoor je tegenwoordig bijna nooit meer, de broodjes smaken daarbij ook gewoon echt goed en ook het brood is echt lekker. Personeel is lekker losjes, persoonlijk en vriendelijk en tot slot zijn de prijzen voor een bakker ook nog laag ook! Echt gewoon niks op aan te merken.
Vriendelijke mensen en als je advies wilt dan krijg je het ook. Ze hebben heerlijke grote Bosche Bollen, dat is echt een genot, lekker met een kop koffie. De krakelingen en eierkoeken gaan met ons ook vaak mee. Ze hebben een ruim assortiment aan brood, gebak en chocolade.
Producten zijn wel ok. Maar wat een sfeer in de zaak. Ik kom er elke week en het lijkt wel een strafkamp. Er is er maar één die vrolijk is. De rest loopt erbij alsof het slavenarbeid is. Ook niet echt klantvriendelijk. Wel beleefd. Maar ik ben blij dat ik hier niet hoeft te werken. Als je iets speciaals wilt vragen of bestellen wordt je aangekeken of je van een andere planeet komt. Met alle respect maar probeer wat lol in je werk te krijgen.
19-9-2019 Bij bakker Vos geweest. Gebak was uitstekend zo ook het brood top. Echter de pepernoten was minder. We hebben er wat van gegeten dus iedereen gaf was het toch wel eens. Er zaten harde tussen iets te lang gebakken. Ik ben de volgende dag terug gegaan om het mede te delen. Kreeg gelijk me geld terug waar het mij niet om ging. Niet in discussie gaan. Dus geld terug. Oké dan. Echter jammer van de opmerking . Dat het zakje voor de helft leeg was de Opgegeten waren wel lekker? Nee daar zaten ook harde tussen. Dus toch de discussie aan gaan. Gaf aan er zitten harde tussen. Voel maar . Opmerking was ik weet wel hoe ze zijn. We maken ze altijd zo . Er is nog niemand terug gekomen. Het zijn geen fabriek pepernoten. Nee dat is waar . Maar bakker Vos. Hoe het bij gebak en brood. Van pepernoten heb je geen pepernoot van Om toch positief af te sluiten De hartige letters die Bakker Vos maakt met de slager er naast zijn zeer goed. Zeker een aanrader.
Bonbons gekocht door mijn man, gevraagd om melk. Helaas 3 wit en de andere puur.....
heel ongygienisch. al de brood wordt met blote handen gepakt. waar waren die handen net? met plassen bezig of met vieze geld? denk maar aub of je gaat daar brood te kopen
Ik haal elke week hier me brood super lekker brood en super aardig en gezellig mensen die er werken
Onbeschoft personeel. Maken klanten belachelijk of worden genegeerd. Helaas al van meerdere mensen gehoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid