facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Voncken

"Wij zijn Bakkerij Voncken, dé ambachtelijke bakker van Zuid-Limburg, award-winning en al sinds 1907 een gevestigde naam in de regio. Bij Bakkerij Voncken heeft iedereen passie voor zijn vak. Onze klanten helpen we met aandacht en kwaliteitsproducten. Wij zijn een groeiend en innovatief bedrijf met 23 winkels en een webshop; een echt familiebedrijf met korte lijntjes. Bij ons hebben service en passie de hoogste prioriteit en willen wij altijd de beste zijn. Ons motto is niet voor niks ‘Passie maakt het verschil’.Van toen tot nu…In 1907 richtte Karel Voncken een bakkerij aan de Sittarderweg op. Nu, 4 generaties later bakt Voncken brood en banket voor Heerlen en omstreken. Frans en Piroschka Voncken leiden het bedrijf vanaf 1993."
Adres: 2 Markt, 6361 CB Nuth
Telefoonnummer: +31455241317
Stad: Nuth
Route: 2 Markt
Postcode: 6361 CB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Voncken bezorgen, Bakkerij Voncken Sittard, Bakkerij Voncken Filialen, Bakkerij Voncken assortiment vlaaien, Voncken Brooddag, Bakkerij Voncken Maastricht, Webshop Bakkerij Voncken, Bakkerij Voncken Kerkrade
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Voncken Bakkerij Voncken 0 meter Prima assortiment. Prettig personeel...
Recensies
Wij kwamen er een tijd lang wekelijks, maar hebben besloten hier mee te stoppen. Zeer regelmatig zijn zaken die bij het ontbijt horen op. Er wordt dan een matig alternatief aangeboden. Een hard broodje omdat de croissants om 10:00 uur al op zijn, waar men jam op moet smeren..... Het personeel kijkt geen centimeter verder dan strikt noodzakelijk. Al met al een krappe voldoende, maar niet meer echt de moeite waard.
Heel erg chagrijnige vrouw achter de toonbank, voelde me totaal niet op mijn gemak. Had een cadeaukaart van de postcode loterij en het leek alsof ik totaal ongewenst was hier. Eerste en laatste keer, zo speciaal is het brood nu ook weer niet.
We komen elke zaterdag voor de Voncken burger, en het blijft bijzonder. Echte verwennerij
Ik ben afgelopen dagen meerdere malen in de winkel geweest en er is een dame die vreselijk onvriendelijk is zwart haar en bril op Als julie klanten willen houden zou ik eens een stevig gesprek met haar voeren of ze het wel naar haar zin heeft ...
Jammer dat Vaderdag begon met droge rijstevla. De rijst was niet gaar en deeg en korst uitgedroogd. Dit is een kwaliteit die ik van jullie niet gewend ben. Het leek erop dat deze de vrieskast overleefd heeft. JAMMER
Beste bakkerij van Limburg. Ze hebben niet alleen de nieuwste gebakjes en taarten maar ook de heerlijke klassieke vlaaien, gebakjes en brood!
Wat is er toch gebeurd met deze zaak! Van leuk, vriendelijk behulpzaam personeel naar en mega onvriendelijke chagrijn dat je lelijk aankijkt op het moment dat je binnen stapt! En dan ook nog iedereen rond wilt komendere! Diep diep triest!
Inmiddels een aantal keren wezen lunchen bij het Lunchcafé dan bij de bakkerij hoort. De broodjes en het gebak smaken zeer goed. Bediening is ook in orde. Het was een beetje apart om eerste te kijken bij de bakker wat er was alvorens we gingen zitten en bestelde. Ik zou hier best nog eens wat gaan eten of drinken.
Lekker broodje gehaktbal gegeten. Helaas was de bal lauw i.p.v. warm. Maar geen reden om daar niet nog eens te gaan eten. Vriendelijk personeel.
Snelle en goede bediening , lekkere Capucinno en veel soorten ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid