facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Vogels BÈR

"bakkerij Ber Vogels, het adres in Gemert voor het lekkerste brood en gebak. Dagelijks staan onze bakkers vroeg op om de lekkerste producten vers voor u te maken.In onze winkels word u geholpen en geadviseerd door onze uiterst bekwame en gezellige winkeldames.graag tot ziens in een van onze 3 vestegingen"
Adres: Molenakkerstraat 89 , Gemert 5421 BM, NL
Telefoonnummer: 0492 361 257
Stad: Gemert
Route: Molenakkerstraat 89
Postcode: 5421 BM



op zoek naar gerelateerd: Prijslijst Bèr Vogels, Bakkerij van de Ven Gemert, Bakkerij Gemert, Bakker van de Ven, Brood prijzen bakker, Prijslijst bakker, Wat kost een Cake bij de Bakker, Bakker Boekel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Vedder Bakkerij Vedder 674 meter Een goede bakker in ijsselstein . Gemakkelijk bereikbaar en voldoende keuze in brood ...
Bakkerij Slegers Bakkerij Slegers 708 meter
Recensies
Lekker brood en geweldig gebak, en dat alles verkocht door heel vriendelijk personeel. Nog 'n echte ambachtelijke bakker!
Fijne bakker, altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk en goede kwaliteit produkten
Fijne bakker met lekker brood. Wekelijks onze bestelling. Ze bellen je op, mocht je uit drukte je bestelling vergeten zojn op te halen na een bepaalde tijd, zodat je het nog op kunt halen voor sluitinstijd. Voor ons echt een geweldige ervaring. Ruwe bolster is ons favoriet. Vriendelijk personeel.
Voor mijn vader bestel ik een duitse ‘schwarzwalder kirchtorte’ in Beek en Donk. De taart is te laat klaar en moet ook nog ophalen in Gemert. Taart blijkt volledig NIET op de gevraagde taart, qua smaak en ingrediënten!! Bakker zegt: “dit is onze taart met ‘kirsch’ erin”. Hij kent blijkbaar de wereldberoemde taart niet? Zie foto. Ook is naam van mijn vader fout gespeld, terwijl op papier is aangeleverd! Via de website mail is de winkel niet bereikbaar voor een klacht. Als ik deze vervolgens op Facebook MOET zetten krijg ik een berichtje waar in ik openlijk word uitgescholden voor onder andere 'achterbaks' en Messenger wordt direct geblokkeerd door de onbekende schrijver. Wat een laffe actie en een slechte service !!
Lekker paasbrood gehaald
Goede producten mooie nette en schone winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Lekkerste bakker uit de omgeving wat betreft croissants en worstenbroodjes Het brood nog nooit uitgeprobeerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Fijne bakker, en in de winkel wordt ik altijd vriendelijk geholpen
Heerlijkste worstenbroodjes in town
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid