facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij van Meeteren

Info

Bakkerij van Meeteren is een dorpsbakker, die nog elke ochtend zijn brood&banket vers bereidt en kwaliteit levert.

Geschiedenis

Bakkerij van meeteren is een dorpsbakker die zijn brood&banket elke ochtend vers bereidt en staat kwaliteit, heeft u vragen over onze producten of wilt u wat bestellen kunt u ons gerust bellen.(0182-372319)
Bestellingen voor taarten kunt u ook via de e-mail sturen: [email protected], Gelieve graag eerst bellen wanneer u een e-mail stuurt om ongemak.teleurstellingen te voorkomen.

Adres: Dorpsstraat 56, 2841BK Moordrecht
Telefoonnummer: 0182-372319
Stad: Moordrecht
Route: Dorpsstraat 56
Postcode: 2841BK


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 12:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 07:30 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Pastry The Pastry 26 km Eindelijk zijn de taarten van Dinara Kasko te vinden in Nederland! Ze zijn de beste e...
Recensies
Als mijn moeder voor haar verjaardag gebak besteld waaronder slagroom gebak en kwarktaart, wat meer mini hapjes warenen je krijgt berenklauwen waar je niet om gevraagd hebt en wat in mijn ogen toch echt iets heel anders is en goedkoper je belt om uitleg en je krijgt te horen dat het hetzelfde is en dat ze geen slagroom gebak meer had gek want mijn moeder deed een bestelling vind ik heel bijzonder! Geen excuses of een gratis gebakje. Viel vies tegen voor haar verjaardag!
Prima brood en andere lekkernijen! Van eierkoeken tot rondo's. Heerlijk!
Wij laten hier onze taarten met logo's maken voor onze klanten na bepaalde opdreachten. Ze blijven heerlijk, een goede aanrader en smaakt goed bij onze klanten.
Als er momenten zijn in het leven dat ik aan het genieten ben, dan is deze appelslee er vaak bij betrokken. Heerlijk!
Wat heeft Cees een HEERLIJKE en prachtige taart gemaakt voor onze kleindochter Fay We hebben ervan genoten! Bakkerij van Meeteren is een echte aanrader.
Deze broodbakker maakt heel lekkere stockbrood en koekjes. Top kwaliteit en smaak. Helaas altijd te weinig in voorraad om mee te nemen. Mensen achter toonbank zijn erg vriendelijk en schoon.
Afgelopen weekend hebben we voor de 18e verjaardag van onze zoon een chipolatataart met marsepein besteld bij Van Meeteren en deze was absoluut fantastisch. Heerlijk vers en mooi opgemaakt. Hij was er heel erg blij mee. Hartelijk dank hiervoor!!
Heerlijk brood verkoopt deze warme bakker. En altijd vriendelijke bediening. Probeer ook eens een vers gebakken stokbrood. De kleine kinderen krijgen altijd een stukje en dat vinden ze heerlijk!
Heerlijk vers brood! Ook volkoren eierkoeken en gebak zijn te lekker
N fantastische bakkerij ,heel lekker brood en goed gebak wat niet duur is ,dus top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid