facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij van der Bijl

Bakkerij van der Bijl

Info

Bakkerij van der Bijl, uw aanbieder van brood, koek en banket is nu ook te vinden op facebook.
Bekijk onze pagina voor acties en het laatste nieuws.

Adres: Voorstraat 88, 9291 CM Kollum
Telefoonnummer: 0511-453600
ln.ljibrednavjirekkab@ofni
Stad: Kollum
Route: Voorstraat 88
Postcode: 9291 CM



op zoek naar gerelateerd: bakkerij van der bijl facebook, bakkerij anjum, bakker surhuisterveen, bakker riemersma kollum, korenaar surhuisterveen, bakkerij van eck, bakker van den berg, van der bij auto surhuisterveen
Recensies
2 dagen een heerlijk ontbijt gehad hier in samenwerking met B&B het Herenhuis te Kollum. Vers, vriendelijk en zeker voldoende. Dieetwensen kan je doorgeven en daar wordt indien mogelijk alles aan gedaan deze te vervullen. Tot slot excuses voor de 'slechte' foto's hoop dat ze wel een goede indruk achter laten want het was goed verzorgd vanuit de bakkerij en B&B het Herenhuis.
Wat een mooie bakkerswinkel met kwaliteits- produkten. We hebben er ook een heerlijk kopje koffie gedronken met sublieme warme apfelstrudel met vanille- saus. Het is er schoon en netjes en als je het brood ruikt heb je gewoon zin om er in te happen. Zeer vriendelijke, vrouwelijke bediening. Grote aanrader.
Hightea gehad was heerlijk en goed verzorgd
Een fantastische ambachtelijke bakkerij. Brood, banket onovertroffen. Fantastisch personeel en sinds kort ook een echte konditorei! Hier wordt je verwend. IJskoffie, heerlijk.
Warme dag, ijskoffie en mocca taartje aanbevolen! Heeeeerlijke 'echte en verse' slagroom. Je kunt er heerlijk buiten en binnen zitten. Voor een bakker is dit heel erg fijn. Super zaakje!
zelden zo’n slechte bakker gezien. Oud suikerbrood, bolletjes welke als beschuit smaken. Echt dramatisch.
Heerlijk een gebakje en een genuttigd. Gewoon langs gaan!
Hier geluncht. Medewerksters vrolijk en vriendelijk. Mooie bakkerij met ontbijt- lunch gedeelte. Een aanrader om te lunchen, heerlijke Erwtensoep en broodje gezond gegeten voor een schappelijke prijs. Voor beiden een dikke 10!
Taart besteld voor de gender reveal geslacht onthulling de taart zag er super uit en was heerlijk
Heerlijke goedgevulde kerriesoep en broodje gegeten. Uitstekende prijs kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid