facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Stroet Neede

Bakkerij Stroet Neede
Adres: Borculoseweg 18, 7161 HA Neede, Nederland
Telefoonnummer: 0545 291 385
Staat: Gelderland
District: Berkelland
Stad: Neede
Route: Borculoseweg
Huisnummer: 18
Postcode: 7161 HA


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 07:00–17:00
woensdag: 07:00–17:00
donderdag: 07:00–17:00
vrijdag: 07:00–17:00
zaterdag: 07:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Vanmorgen 2 saucijzenbroodjes gehaald.... heerlijk.nWat ik niet prettig vond dat deze met de hand zonder handschoenin een zakje werden gedaan.
Onze vaste bakker, fijne zaak , vriendelijke mensen en goed brood en gebak
Op zich een prima bakker met heerlijke producten.nMaar het bestellen via de website e.d. mag wel heel wat beter.nIk bestel meestal via de website en vaak, heel vaak is er wel iets aan de hand.nVanochtend was er helemaal geen bestelling. Ze konden het totaal niet vinden. Dus, wordt alles her en der uit de winkel getrokken. Gevolg...of ik vers brood heb is maar de vraag. Zo jammer.nDit moet echt verbeterd worden hoor. Zo moeilijk kan dat niet zijn!
Beste bakker van de Achterhoek. Warme broodjes zijn heerlijk, maar helaas ook vaak al uitverkocht of nog koud. Sinds kort hebben ze ook koffie, dus een goed idee om langs Stroet te gaan tijdens een fietstocht e.d..
Aardig personeel. Goede produkten. De advocaat/schuimtaart was een flop. Om de taart te kunnen aansnijden moet hij wel na aankoop direct in de vriezer. Een uur voor gebruik eruit halen. Dit moet wel verteld worden bij aankoop. Nu had ik een blubbertaart, de smaak was wel goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid