facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Spijker

Adres: Herenstraat 34 , Slagharen 7776 AJ, NL
Telefoonnummer: 0523 681 355
Stad: Slagharen
Route: Herenstraat 34
Postcode: 7776 AJ



op zoek naar gerelateerd: Bakker Slagharen, Bakkerij Dedemsvaart, Bakkers Hardenberg
Recensies
Fijne vriendelijke bakker met heerlijk brood en koek! Heerlijk voor het ontbijt tijdens ons verblijf in Slagharen Pretpark
Als wij oliebollen willen rten rijden we speciaal hiervoor naar bakkerij Spijker Slagharen heen en terug 20 km hebben we er graag voor over. Super lekkere oliebollen hebben ze daar.
Slechte zaak! zit een haar in ons gebak en word nadat wij gebeld hebben gezegd dat het door ons komt terwijl de haar IN het gebak zat en dit niet kan komen door het snijden want dat zou die erop liggen.
Nette bakkerswinkel met goed brood. Echter het banket gedeelte, heeft weinig keus en is meer van 13 in een dozijn gehalte. Niks bijzonders dus. Jammer, gemiste kans.
Prettig geholpen. Fijne winkel.
Fijne winkel, met vriendelijk personeel en goede service. Het brood is het lekkerste brood in de buurt!
LEKKERE betaalbare kwarkpunten, stokbrood van zeer goede kwaliteit. Had echte stokbroodsmaak. Heerlijke koekjes.. Aanrader.
De produktkwaliteit, natuurlijk het allerbelangrijkste voor een bakker, was al van zeer hoge kwaliteit maar na de verbouwing van de winkel is ook de uitstraling een klasse beter geworden en komt de produktkwaliteit en de uitstraling goed bij elkaar. Klasse!
Ze hebben lekker brood, bolletjes en lekker gebak en ook slagharense rollen.
Voor al uw Brood en/of Banket moet u bij Bakkerij Spijker zijn. U ktijgt geen spijt voor uw aankoop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid