facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Smit

Bakkerij Smit
"Als echte warme bakker bereiden wij op ambachtelijke wijze met een team van vakmensen onze overheerlijke ambachtelijke producten. Wij willen ons onderscheiden op smaak en kwaliteit. Dit doen wij simpelweg door kennis, vakmanschap en verse producten te combineren tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Daar zijn wij trots op, en daar doen wij het voor!"
Adres: Overtuinen 7A, Zuidhorn
Telefoonnummer: +31595502048
Stad: Zuidhorn
Route: Overtuinen 7A


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ciska's Taart & Cupcakes Ciska's Taart & Cupcakes 598 meter Taarten en Cupcakes op maat gemaakt! Ook gluten- en/of lactosevrije taarten behoren t...
Recensies
Bij deze bakkerij kom je niet alleen voor brood, maar ook gebak, bolletjes, koeken en belegde broodjes. Verder hebben ze een heerlijke plek om lekker te ontbijten, lunchen of om gewoon te genieten van een heerlijke koffie, thee of een sapje. Voor kinderen is er ook ranja van Hooghoudt. Ook volwassenen zijn er dol op en er zijn verschillende smaken. #Hooghoudt is als merk en bedrijf alom bekend in Groningen en ver daarbuiten. Heerlijke smaken ranja. Ik dwaal af, want ze verkopen ook nog regionale producten zoals aardappeltjes vers van de Lokale boerderij en verse sappen van het alom bekende fruitteeltbedrijf #Oudenbosch. M Oja en bij lekker terrasweer kan je ook buiten zitten Kortom bent u eens in de buurt van Groningen? Bezoek dan ook #Bakkerijsmit Foto 1 ons gezin maar even het gezicht weggewerkt . Foto 2 het pand.
Echt heerlijk gewoon brood, stokbrood laatste keer sub-optimaal. Je kunt hier leuk zitten met een kopje koffie en een taartje. Er zijn aardappelen direct van de boer en 's zomers Meinardi-aardbeien, vruchtensap van Oudenbosch.
Prima bakkerij met voor een gering aantal personen een koffie/thee voorziening.
Aanrader om er eens te lunchen!!!
Heerlijke belegde broodjes! Wel jammer dat er niet goed geanticipeerd wordt op de vraag van klanten. Zo is er rond lunchtijd zelden een Italiaanse bol beschikbaar. Dit hoor ik ook van andere klanten. Verbeter dat stukje en ik maak van 4 sterren er 5 van.
Heerlijk een broodje gezond met een cappochino mmmm
Wst heerlijk bakker in een dorpse omgeving...alles te kust en te keur...je zou haast in zo'n dorp gaan wonen om al die lekkere dingen te proberen. Nu was ik er voor het werk...moest elders even wachten...en geraakte bij deze heerlijkheden verzeild..ik kan verzekeren dan hier met liefde gewerkt wordt...dus vijf verdiende sterren.
Heerlijk brood, prima lunchroom, erg aardig personeel. Kom niet te laat, de keuze aan brood is 's morgens natuurlijk het grootst.
Mijn bakkerij. Heerlijk brood en gebak Ook altijd berijd om mee te denken bij feestje of andere activiteiten.
Vriendelijk personeel en goede service. Op drukke dagen, zoals Pasen kerst denken ze goed na over de logistiek. Voor mij een goede dorpsbakker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid