facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij samen

Bakkerij samen
"Bakkerij samen"
Adres: Voorstraat 292 b, 3311 ET Dordrecht
Telefoonnummer: 061532198
Stad: Dordrecht
Route: Voorstraat 292 b
Postcode: 3311 ET



op zoek naar gerelateerd: Bakker Dordrecht centrum, Banketbakkerij Dordrecht, Turkse Bakkerij Dordrecht, Gebak Dordrecht, Warme bakker Dordrecht, Nobel's Dordrecht, Brood Dordrecht, Bakker wielwijk Dordrecht
Recensies
Favoriete bakkerij in Dordrecht. Heerlijk desembrood, leuk dat de bakkersactiviteiten ook in de winkel te zien zijn en een erg vriendelijke bediening. Naast het brood ook een mooi assortiment aan andere zelfgebakken producten.
De beste bakker in Dordrecht en omstreken!! Lieve eigenaren met altijd heerlijk vers brood en lekkernijen.
Mijn favoriete bakkerij in Dordrecht en omstreken! Met veel liefde en aandacht wordt hier nog ambachtelijk brood en échte croissantjes! gebakken en dat proef je. Voor de tosti-liefhebbers: beter dan hier ga je ze niet krijgen. En als je ook graag pizza eet: koop eens een bol pizzadeeg in het weekend, je weet niet wat je proeft! Op de foto: een onbijtje van Samen
Heerlijk eerlijk desem brood zonder gist en andere gekke toevoegingen! Lekkere grote kaas croissantjes, heerlijke zoete lekkernijen. Niet de standaard koekjes lekker gekruid en alles met veel liefde gemaakt en dat proef je. En super lief en hard werkend echtpaar. Echt een aanrader.
Zulke lieve hardwerkende mensen én super lekker brood! Ook het pizzadeeg is licht en smaakvol. Wij komen hier heel graag.
Wat een heerlijk brood kan je hier vinden…Eerlijk, gezond en voedzaam brood voor een goeie prijs! Dit desembrood is de beste in de regio. Een absolute aanrader voor een ieder.
De echte bakker die ook met zuurdesem werkt. Ook heerlijke patisserie producten aanwezig. En niet vergeten de verse koffie en thee. Deze bakker beveel ik aan!
Vriendelijke bakkerij/koffieshop. De uitbaters hebben dan wel een Iraans-Afghanistaans achtergrond, maar hie je gevulde koeken moet maken hebben ze helemaal door. De versgebakken lekkernijen zijn dan ook niet te versmaden en de gist- of/desembroden zien eruit om zo in te bijten.
Beste bakker van heel Nederland. Alle producten zijn lekker vers en divers! Ook enorme klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen en zeker herhaling vatbaar.
De enige volledig zelfgemaakte croissants van de stad, het heerlijkste desembrood, DE ALLER LEKKERSTE KAAS-TOSTI EVER, vers desem pizzadeeg... En dan heb ik het nog niet gehad over alle lekkere zoetigheden! Alles volledig vers ter plaatse gemaakt, door een team super fijne mensen. Ik ben een fan eersteklas. ... En de lekkerste verse pepernoten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid