facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Nollen

Bakkerij Nollen

Info

Bakkerij Nollen is ook gevestigd in Lochem



"Bakkerij Nollen in Lochem bevindt zich aan de rand van het stadscentrum. Onze bakkers zorgen ervoor dat u zes dagen per week onbezorgd kunt genieten van de smaak van pure ambacht. Zij brengen de verse ambachtelijke broden iedere ochtend naar de winkel vanuit de centrale bakkerij in Hengevelde. Zo bent u ervan verzekerd dat u elke dag kunt genieten van verse brood en banketproducten. Zo kunt u bij ons terecht voor de lekkerste broden, taarten, gebakjes en koeken.Al het banket en de broden die stuk voor stuk op ambachtelijke wijze bereid zijn.Je kunt bij ons ook terecht voor de lekkerste belegde broodjes van Lochem. Je kunt de belegde broodjes online bestellen en afhalen in de winkel."
Adres: Waldesrtraat 36, 7241 BL Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: +31573251891
Stad: Lochem
Route: Waldesrtraat 36
Postcode: 7241 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: bakkerij nollen webshop, bakkerij nollen nijverdal, bakkerij nollen assortiment, bakkerij nollen taarten, bakkerij nollen prijslijst, bakkerij nollen vacatures, bakkerij nollen enschede, bakkerij nollen hengevelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker bart Lochem Bakker bart Lochem 331 meter Heerlijke room- broodjes! En bijzonder smakelijke ijskoffie specialty
Dick ten Broeke Dick ten Broeke 630 meter De lekkerste taart sinds tijden gegeten! Het was een frambozenmonchoutaart. We moeste...
Recensies
Anders 5 sterren maar de Kerstkransjes smaakten dit jaar alleen maar naar suiker. Veel te veel en veel te zoet.
Fijne winkel. Sommige dingen zijn wel snel op en ze hebben ook niks extras
Prachtige zaak! Bij binnenkomst valt direct het keurig en netjes geëtaleerde assortiment op. Fijne bediening. En voor tussen de middag de gouden tip: broodje gezond!
Voldoende keus en vriendelijk en behulpzaam personeel
Heerlijk brood en daarnaast ook de lekkerste beschuit die ik ooit heb gegeten! Ook is er veel keuze uit gebak en er is genoeg variatie in het assortiment. Een aanrader is de Sachertorte en er is ook nog vriendelijk personeel.
Wij zijn ouders uit Zutphen en een zoon hebben wonen bij zo zijn op de Hahnweg wij mogen hem niet voor het weekend halen of bezoeken dat doet zo zeer. Bij bakker Nollen twee taarten besteld brengen ze er maar een. Zelf moeten bellen. Slechte service.
Geweldige bakkerij. Mooie en lekkere tijgergebakjes met logo. Dank jullie wel.
Wij zijn dol op roombroodjes en sauzijzenbroodjes. Het roombroodje was niet lekker het saucijzenbroodje ronduit slecht zelfs vies van smaak, het gehakt smaakte naar worst en was echt VIES!
Lekker brood voor een nette prijs en Goede service.
Heerlijke oliebollen! Waarvan een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid