facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Morssink

Adres: Ameidestraat 13 , Helmond 5701 NN, NL
Telefoonnummer: 0492 523 144
Stad: Helmond
Route: Ameidestraat 13
Postcode: 5701 NN


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00

Recensies
Ik vind/vond Morssink ook altijd erg goed, maar heb nu al diverse keren meegemaakt dat het brood wat via de Plus wordt verkocht zo droog is als gort met slappe korsten. Het lijkt wel brood uit de diepvries of brood dat al enkele dagen oud is. Gewoon vergelijkbaar met fabrieksbrood. Jammer!!
Beste bakker in de regio! Zowel vers brood als gebak en banket. Gebak is heerlijk oo smaak. Toppers!
Wat een leuke traditionele bakker! Op tijd open en een heerlijk vers assortiment. De worstebroodjes moeten we nog proeven maar de eerste indruk was super. De stokbroden zijn in ieder geval heerlijk. Aardig personeel en heel gastvrij. Zelfs de kids kregen een gratis krentenbol. Waar vind je dat nog ?
Fijne bakker ,als je iets vergeet te bestellen bellen ze je op om te vragen of het klopt,heerlijke producten ,altijd lekker vers
Zeer bekende ambachtelijke Baker. Morsink is een dure naam..... echt goedkoop is ie dan ook niet. Altijd kwaliteit gewent, maar de worsten broodjes zijn wel met heel erg weinig worst erin.... Valt dus tegen voor een zaak met super reputatie. Wel zeer vers en uitgebreid assortiment! Ik beveel het nu nog wel aan..... Het brood is veruit het lekkerst van alles... Is mijn mening. En op de 2e plek de Bosche Bollen!!
Hele goede bakker met heerlijk brood, gebak en snacks. De enige hartige broodjes die ik echt niet lekker vind zijn de worstenbroodjes. De vulling heeft een aparte smaak. Ik zie het in meerdere reviews voorbij komen, maar er is 1 medewerkster die echt onvriendelijk is locatie Margrietlaan, ze heeft een bril op en blonde haren in een staart. Cursus klantvriendelijkheid zou niet misstaan. De rest van de dames zijn heel aardig!
Altijd geweldig gebak en lekker brood.
Lekker brood komt van de bakker is juist. Maar vers brood van bepaalde supermarkten is ook lekker. Dat weten de bakkers ook en leggen hun brood in de schappen van de supermarkten. Kijk uit bakkers!!!!
het is jammer dat het lekkerste brood van Helmond wat de smaken betreft, niet meer kan worden ingevroren zonder dat het naderhand heel snel uitdroogt. Vooral het brood bij de plus . dat is toch anders bij andere bakkerijen. in dit geval vandaag kopen, vandaag opeten. helaas is dat wat er veranderd is het laatste jaar .
lekkere producten en overzichtelijk wat ze allemaal hebben lief en behulpzaam personeel. En je kunt ook makkelijk online bestellen Kom er graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid