facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Mor

Adres: Prijssestraat 12 , Culemborg 4101 CR, NL
Telefoonnummer: 0345 517 554
Stad: Culemborg
Route: Prijssestraat 12
Postcode: 4101 CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Banketbakkerij Verhallen Banketbakkerij Verhallen 465 meter Wat hebben wij genoten van de HEERLIJKE tompoezen.
Recensies
Dramatisch eten. Nieuwe eigenaar en het eten is niet meer wat het was. 2 kapsalons besteld, maar die waren niet te eten. Gebeld en medewerker bevestigd dat er nieuwe gebracht zouden worden. 1 1/2 uur later weer gebeld, blijkt er geen nieuwe bestelling te komen. Werkelijk schandalig.
Hier met mijn vrouw tussen de middag wat gegeten. Het eten was prima. Op enig moment kwam er een jongen de zaak binnen lopen, schold de medewerker achter de balie uit en behandelde hem als een stuk oud vuil. De medewerker pikte die kennelijk en liet de jongen in de winkel staan. Dit resulteerde in een misselijk makende sfeer in de zaak...
Heerlijk eten, super klantgericht en zeker niet onbelangrijk gewoon een prachtige winkel. Zeker een aanrader, ga eens langs en maak kennis met de heer Mor zelf.
Lang moeten wachten,eten was niet echt warm maar was heerlijk! maar de bezorger maakte alles goed.....en de magnetron ook!
was ooit een goede zaak is niks meer van over turkse pizza zit niks op slappe hap jammer
Slechte service sinds nieuwe eigenaar
Top en vriendelijk lekker eten
Lekker Döner eten
Zeker een aanrader 100%
goeie turkse pizza's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid