facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Maxima

Bakkerij Maxima
Adres: De Hofstee 1 , Urk 8321 HG, NL
Telefoonnummer: 0527 683 454
Stad: Urk
Route: De Hofstee 1
Postcode: 8321 HG



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Brouwer Urk, Bakkerij Maxima Den Haag menu, Bakkerij Maxima Urk Facebook, Jan de Bakker Urk, De Kof Urk, Bakkerij Urk, Oude Bakkerij Urk, Bakkerij De Kof
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker Bart Bakker Bart 2 km Sinds de overname is de organisatie ver te zoeken. Kom elke zaterdag morgen met mijn ...
Recensies
Super lekker spul van de bakker. Personeel vonden wij erg onvriendelijk, nadat ze hoorde dat we niet vanuit Urk kwamen. Nadat ik mijn bestelling had gedaan, wat al niet van harte ging, was mijn moeder aan de beurt. Toen mijn moeder haar bestelling deed, vroeg daarop de medewerker; anders nog? Bij dit te zeggen keek ze gewoon naar haar collega. Waar wij bij stonden deed personeel wel erg leuk tegen eigen volk. Het voelde zó niet welkom….
Brood blijft heel lang zacht en vers. Gebakjes zijn lekker en niet te overheersend zoet en hun saucijzenbroodjes zijn legendarisch lekker. Beste die ik gehad heb op Urk en heb alle bakkers al gehad. Personeel is aardig en vriendelijk. En hun belegde broodjes zijn goed gevuld!
De maximavlaai is de beste bakker die ik ken. De puddingbroodjes Urks: roombolletjes en de zalmsalade Urks: zalmslaatjes zijn zeker aan te bevelen.
Heerlijk wit en bruin brood, bolletjes ook heerlijk.... Als je Maxima broos hebt geproefd wil je niet anders meer
Hele fijne winkel met heerlijk gebak en brood, alles is daar lekker
Echt fantastisch brood, lekker, mooi en groter dan ergens anders. Heerlijk zacht korstje bij de broden waar je dat verwacht, en een knapperig korstje bij de andere. De bolletjes zijn de lekkerste. Personeel is geweldig
Een top bakker voor als je niet aan de lijn doet
Alles is gewoon erg lekker!
Gewoonweg alles wat ze hier verkopen is lekker tip; vraag naar het urker verwenmomentje. Een doosje vol heerlijk koeken met room en spijs etc.
Na besteld te hebben aan de telefoon werd mij vriendelijk verzocht mijn bestelling in de winkel te komen doen. Meteen hier naartoe gereden. Bij aankomst stond er een wachtrij. Prima natuurlijk. Toen ik eenmaal aan de beurt was werd mij meegedeeld dat het product op was. Ik zag het product liggen. En vertelde dat ik 20 min eerder had gebeld. Hier hadden zij geen boodschap aan. Dit was voor ons dan ook de laatste x.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid