facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Lemmens

Bakkerij Lemmens

Info

brood en banket

Adres: Europaplein 1, 6336 BE Hulsberg
Telefoonnummer: 045-4051828
Stad: Hulsberg
Route: Europaplein 1
Postcode: 6336 BE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bestellijst Bakkerij Lemmens Hulsberg, Bakkerij Lemmens Klimmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't roze Bekkerieke 't roze Bekkerieke 320 meter Wat een top Vaderdag ontbijt. Van hartig tot zoet, alles van topkwaliteit en tot in d...
Bedankt en tot ziens Limburg Bedankt en tot ziens Limburg 1 km Voor al uw (relatie)geschenken. Van mokken tot t-shirts. Van visitekaartdoosjes tot a...
Baking Co Baking Co 6 km Baking Co organiseert High Teas aan huis en kan voor u voor een (h)eerlijke prijs geb...
Recensies
Heerlijk gebak en vlaaien. Verjaardags Taart laten maken. Prijs aan hoge kant tov andere bakkerijen. Was wel heerlijk.
Tot nu toe nog de beste bakker die ik ken, heerlijk brood en banket. Hiier is het ook altijd wat drukker. Goede gratis parkeergelegenheid voor de deur en men is ook niet te beroerd om even mee te lopen naar de auto mits de drukte dat toelaat.
Vorige week bose bolen gekocht ik moet zegen heb wel betere gehad de chocolade die boven op zit leek net vet bleef aan gehemelte plakken slagroom was waterig van smaak heb beter gebak gewent van deze baker . Ik weet dat we nu veel moeten inleveren maar de prijs gaat op hoog en kwaliteit omlaag dat zou niet moeten.ik haal mijn bosebolen elders en daar proef je toch egt het verschil hoor. Ga aub niet achter uit in u kwaliteit.
In Limburg dan toch even wat vlaaien meenemen. Heerlijk hoor
Slagerij, supermarkt, postkantoor en bakker midden in het centrum van Hulsberg.
Onze vaste bakkerij met goede kwaliteit.
Heerlijke vlaai en ambachtelijk brood. Top
Heerlijk Aerpelbrood/mik met spekjes. Ook de andere variant, het lentebrood smaakte verrukkelijk! :-. Lekkers uit de regio, streekproducten. Ik geniet er iedere keer weer van, evenals het sterrenbrood van jullie. Top! Aanvulling een wk later, inmiddels ook de saucijzenbroodjes geproefd, de rijstevla met slagroom en roomboterspeculaas meegenomen voor mijn vader en dat smaakte hem goed!! Topadresje, ook voor de vele soorten Geruba-bonbons!! Ook de prijzen voor de vla zijn heel wat lager dan in menige andere bakkerij in het Zuiden!
Vanuit Schinnen rijden we regelmatig enkele bakkers voorbij om hier lijnzaadrogge te halen. Super bakker met erg goed brood!
Verleden week hier geweest. Ga normaal naar een andere bakker en begrijp nu weer waarom. Vrijdagmiddag 15 uur....ik kom de zaak binnen. Er staan 3 dames achter de toonbank. 1 andere klant voor mij wordt geholpen door 1 van de medewerksters. 1 andere medewerkster is een formulier aan het invullen de andere is aan het vegen . Denk je nou dat 1 van deze dames mij gaat helpen, nee.. zij gaan gewoon door met wat ze aan het doen zijn. Je zou zeggen nog genoeg tijd om te vegen, en bestellijsten invullen, ze gaan over 3 uur pas dicht. Maar ik krijg een korte begroeting en moet wachten tot de mevrouw voor mij klaar is met haar aankopen voordat ik geholpen wordt. Misschien ben ik de enige gezien de andere recensies, maar ik zie klantvriendelijkheid toch anders. Mij zien ze hier in elk geval niet terug.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bakkerij Lemmens met het openbaar vervoer


Hulsberg, Centrum 190 meter
52
56
Hulsberg, Centrum 250 meter
52
56
Hulsberg, Schoolstraat 290 meter
52
Hulsberg, Schoolstraat 300 meter
52

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid