facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Laurens Bosman

"Bakkerij Bosman heeft 7 winkels in Rijswijk, Voorburg, Den Haag en Nootdorp. Bakkerij Bosman is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij waar nog steeds het familiegevoel heerst. Elke nacht nog worden ambachtelijke producten gebakken zoals het van oorsprong is bedoeld en waar kwaliteit en smaak voorop staat. Niet voor niks zeggen wij: 'Ambacht maakt ons brood'"
Adres: Parkweg 284 , Voorburg 2271 BH, NL
Telefoonnummer: 070 386 5164
Stad: Voorburg
Route: Parkweg 284
Postcode: 2271 BH



op zoek naar gerelateerd: Bakker Rijswijk herenstraat, Bakker Bosman Loosduinen, Bakker Voorburg, Bakkerij van Kempen, Bakker Roodenrijs Rijswijk, Bosman webshop, Bakker Ammerlaan Nootdorp, Bakker Parade Nootdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetkamer de Laan Eetkamer de Laan 2 km Zojuist bestelde ik een uitsmijter met een 2 tal eisen. Er werd rekening mee gehouden...
Recensies
We wilden graag geen plastic dus hadden eigen broodzakken meegenomen en de medewerker heeft de hele tijd dat we binnen waren met een vies gezicht naar ons staan kijken. Totaal niet klantvriendelijk! Wel lekker brood
Hier gewoon de heerlijkste broodjes zegt ook m'n zoontje
Normaal gesproken is het gebak prima vooral de Bossche bollen zijn vers Maar op Koningsdag moet je daar geen gebak halen want dan is het van de vorige dag ik heb daar oranje tompouce gehaald maar dat was een schande wat een afknapper ze waren OUD en niet te eten en de slagroomtruffels waren net sponsen als ik dichterbij had gewoond kregen ze alles terug!Wat een teleurstelling van een bakkerij die normaal geen troep verkoopt!
De kwaliteit van de broodjes en het gebak is goed. Maar de keren dat ik er was, voelde ik me zo onwelkom. Misschien komt het doordat mijn kinderen niet snel kunnen kiezen, tussen al dat lekkers? Hoe dan ook, ik vermijd deze zaak zoveel mogelijk omdat ik me letterlijk een last voel ipv een klant.
Zeer slecht om 10 uur op zaterdag geen kaasbroodje of ander broodje te krijgen
Wij haalden iedere zaterdagochtend lekkere pistoletjes voor het ontbijt maar sinds Een half jaar zijn ze veranderd , zijn droog, niet gerezen , vandaag een tijgerbolletje geprobeerd, ziet er prachtig uit maar ook veel te droog, jammer!
Lekker brood en het lekkerste gebak de tompouce en de bossebol zijn heerlijk,en je wordt er altijd goed geholpen . Top winkel.
Ruime keuze aan gebak, chocolade en hartigheid. Prima broodjes.
Heerlijk brood,banket,snacks enz enz en heel vriendelijke verkoopsters,kom iedereen week met me,n moeder van 93 jaar alles bij Bakkerij Bosman halen ,en dan wat lekkers meenemen voor bij een bakkie bij me,n Broer .TOP ZAAK!!!Vriendelijke Groet uit Delft, Joke de Bode.
Goede klantvriendelijkheid heerlijke puntjes en ragoutbroodjes goeie bakker ruim aanbod
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid